[多圖] 岩岩黨鐵見到條女 著到咁想引人犯罪口爆佢?

243 回覆
236 Like 1354 Dislike
我唔知你真心定假膠啦
你咁講 咁連登做嘅嘢同共產党有咩分別

再者
你邊忽見到我維護緊佢
一係全部唔bam 等有人報狗先del
一係就全部都bam

如果偷拍依啲咁撚仆街嘅嘢都要分黃藍先論對錯
咁我想問你 黃圈個核心價值淨返啲咩?

最後
你收皮 除咗見到你spin我去幫個藍絲
成篇都唔知你up乜9
連狗del撚左?
呢d就咁快del
5毛pr就唔郁
連狗幾時仆街死
圖呢屌
笑撚死而家開始有圖=bam
1. 連登咁做同共產黨有咩分別?
我個人睇法嚟講 我係支持共產黨控制中國人口
我咁諗 其實同希特拉一樣 相信人以群分
不過 既然藍絲都唔覺得佢哋推有言論自由 我哋又點去奪取呢? Ban佢明明係win win situation
其實現今法律都唔係講道德 而係追求「共善」
即刻最大化社會每個人嘅利益

2 一係唔ban 等有人報狗先del 一係全部都ban
你自己就畫咗條界線啦
咁其實同拋個波比狗有咩分別?
你咁畫界線 其實係深信 「應該捍衛藍絲嘅言論自由 如同我哋捍衛自己嘅言論自由」一樣
但係佢哋都唔覺得自己有 咁你點樣去捍衛人哋冇嘅嘢
你覺得自己有手有腳 就覺得人哋都有?好識玩諷刺喎Ching
幾時考慮取消殘奧取消奧運分男女項目
現實例子就係證明人係有分別
你捍衛藍絲權利 佢哋就一世都會覺得自己係健全

3. 我唔支持偷拍 我只係拎多啲實例比你哋打飛機
Admin應唔應該咁做 係另一個議題
我亦唔認為admin係標準
你哋成日喺到幻想admin係聖人 可以每個判決定合情合理 先係最有問題囉
今次可能超過咗你底線
但係對我嚟講 只係人同狗嘅分別 人殺人 未必死刑 狗殺人 即刻安樂死
連登開始崩壞
又要威又要戴頭盔
推到樓豬被ban
企係公眾地方就預咗畀人影
著到隻雞咁就預咗畀人睇
又要做雞又要攞貞節牌坊
連登唔係最中意笑地獄圖以冇口臭為榮架咩
依家又個個屌樓主
屌你老母戇鳩仔以為自己好撚幽默?

縮返入你老母塊閪到啦
乜柒都要影擺上連登
幾時擺埋你老豆老母上黎?
你條on9仔真係抵比人屌 見識少上嚟串
有圖就bam冇圖就屌老母
唔知還唔知,乜鳩都影上嚟想公審仲唔夠仆街?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞