nowe 歐國杯通行証,夾錢區

135 回覆
2 Like 62 Dislike
我其實想開個區,等有心夾既bro互相配對

不過有風險絕對,唔想被騙就自己同frd夾或自己全費
今日搵到frd夾,唔駛估估下信定唔信
伏魔小王子=騙徒
想水人比錢, 收擋啦, 騙徒
我唔係
有意tg
https://t.me/Riversun_106
carosell 好多
有d 係dealer 黎, 我買過一次

BTW , CSL/1010 特選 / 岩岩續左約
可以用$440 買
我宜家比緊NOWTV月費
逐月比冇約
都係要硬食880
續約好似送pass
我宜家268月費隨時CUT都得
好似FREE D
歐聯決賽,成場波斷左兩次

線路繁忙個error,重新click一次就ok
要平要有得夾就nowe,但想唔會斷既用家,nowe唔o岩
入Code係咪都可以同時兩個Devices(或者兩個人)用
yes
好驚比人呃
我上年用個名有"Jetso "個個
直人約交收, 因為買埋盒仔
不過佢都唔驚你走數, 上次佢比左code 我先
我都未比錢。

我問佢你唔驚俾人走數, 佢話唔驚
因為如果我唔俾錢,佢隨時可以deactivate 我個code
nowe咁撚平 咁nowtv 愛黎做乜鳩
交5 、6 百 up 應該直送歐國盃啦 屌 無人性
咪撚買pass 續約金額 有增無減問過sales 果斷唔續
【齊撐香港隊!】
相隔一年半,終於再有香港隊嘅比賽喇!只要各位嚟 NowE.com 輸入優惠代碼 「COMEONHK」,就可以免費睇盡三場直播,一齊撐自己人,撐香港隊!

香港隊自從 2019 年尾踢完東亞盃之後,因為疫情關係而再無任何比賽。今次大軍出發巴林,參與 2022 世界盃外圍賽分組賽嘅三場比賽,雖然有費蘭度同辛祖退選,只得 23 名球員征戰,但眾將仍然充滿信心,誓要為港隊爭取好成績!面對有「伊朗美斯」阿斯蒙以及效力白禮頓嘅查漢巴殊在陣嘅伊朗,港隊主教練麥柏倫希望球員以『香港不死』嘅態度作戰,期望為球迷帶嚟驚喜!

今次港隊有迪高、基頓、安永佳以及余煒廉首次入選,兼有今季表現突出嘅顏樂楓相隔多年再度成為大港腳,值得球迷留意佢哋嘅表現。Mark 實時間,一齊睇 Now E 直播,撐自己人!

香港隊世界盃外圍賽事直播:
6 月 3 日 晚上 10 點半 伊朗 對 香港
6 月 12 日 凌晨 12 點半 香港 對 伊拉克
6 月 16 日 凌晨 12 點半 巴林 對 香港

觀看傳送門:bit.ly/nowe_hkwc22qua
換領傳送門:bit.ly/nowe_hkwc22r

#NowE #撐起港隊 #COMEONHK #香港隊 #撐自己人 #世界盃外圍賽

我有一張想放 有冇人有興趣留tg
可以約出黎交收
信得過我既可以fps比
大家買左未?
我見到最平而家都係630/640
如果唔續費個d
買one day睇分組賽算
愛隊應該小組出局
一日都要78定98
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞