點都撐爆眼少女

330 回覆
3882 Like 77 Dislike
點先知係相中人
過萬人睇住live 影到佢爆眼, 而家支那狗想屈到係老作
化妝加義眼根本睇唔出,但其中一邊視力已經無咗
唔比人好翻?
死啦
有幾廿萬部cam影住都有人嘈
唔怪得5毛pr帶風向玩批鬥咁容易啦
叔一燒點解仲健在呀
正解,但個撚個跟住東方口風按圖作文講「好返」。
個撚個學咗東方咁睇圖判斷視力夠哂戇鳩。
唔知佢想點

一係貼下六四全民黑口罩文宣好過啦
其實好多冇左隻眼既人 都會裝義眼 比人睇落 似個正常人

呢件事 有爆冇爆 一d都唔值討論
全部有關爆眼少女嘅post最正確嘅做法就係不推文/無視處理。

你依個post都一樣
比正皮=唔相信少女爆眼,間接幫港共洗脫罪名
比負皮=同你個標題有衝突,唔撐少女

當日少女出嚟開記者會已經講過隻眼係修復唔到,我點都相信。我都希望佢無爆眼,但事實係佢本人已經澄清咗。

其次就係,爆眼與否,香港人都唔會忘記政府做過嘅事,建議PR/5毛可以慳返啖氣,無用㗎。
其實有樣嘢叫義眼
外人睇落以為冇事
仔細睇先會發現
但視力冇左就冇左
係咪隻眼冇事就當無數先,冇事只係好彩,仲有後遺症呢,心理陰影?唔係一定要盲先可以追究你亂射人眼,我100% recover都有權追究
東方真係好撚on9
爆眼係唔係要爆到劈撚爛哂個西瓜仲要唔好有任何recover既痕跡先叫做爆
當時有哂相成粒布袋彈係眼罩流哂血呢d係事實
無論最後傷勢係好嚴重到要裝義眼定只係眼部附近外傷爆缸, 佢都係被唔撚跟指引既黑警射眼 (仲要一直無人問責)
其實同中環我至靚一樣
係機場搵個似樣就影
採訪都唔做
憑相認人
共狗傳媒 真係易做

樓主個正評帶風向
前設極度有問題

你點知冇事?
你肯定冇視力問題?
你肯定冇精神損傷?

你肯定係佢本人?

醫返好又點?唔代表黑警無問題,唔好俾人spin
有人留言話
求其係街到影個啊伯都可以話
係上水啊伯翻生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞