幣市分析 最新消息

129 回覆
20 Like 47 Dislike
本人夜觀星象 綜合易經推測 , 本月23-25號將會有一輪反彈 , 由其25號反彈顯著 , 隨後伴隨數天的拉升 如要建倉 應以主流幣為主

6月中,7月,8月都是震蕩期 ,9月開始瘋狂牛市階段 直至年底
我同意
用埋細菌學分析得唔得?
已經all in咗,等財自
理論上似洗走啲低位入嘅人令持倉成本增加
再令bag holder急住走方便大户入貨重建地基

但係都好睇政府同其他機構反應,呢個月都應該冇咩力

所以都係唔好擺成副身家落去玩,入可承受total loss嘅部份以少博大,眼光好準day trade食盡波幅果啲幣神果啲另計

btw只係個人意見,not financial advice
冇錯 , 將會大洗倉 大量籌碼換手 準備9月份瘋狂牛市 尤其垃圾幣 大部分會跌8-9成
極有朗考價值 認真
關於我既預測方法 同市面上不一樣,市場上基本是技術分析,畫各種線,這樣得出趨勢,我的理論是根據古代先賢留下來的干支理論,每個干支都是獨立的時空,每個物體都有自己的偏性,有自己的時空,發現未來的時空與事物本身的時空間關係的規律就可以得到具體的時間。所以我能預測準具體哪天漲和跌,由於干支不僅代表日子,還代表年,月,時,所以理論上任何時間段的漲跌都可以預測。
見你第一次出post 留名支持下
希望你中

利申: 等大升的crypto holder
可否論述星象有何啟示?
留名bin c
酒呀
3600先入
留名睇神算定神棍
D幣膠點分析都係睇升,跌左就係調整,唔擺個十年都未知輸贏,好能好笑
25號將會大反彈 已建倉/蟹貨可以呢幾日反彈減持 , 明天會再推算一下大約到短頂既日子
留名bin9你c
牛市指大升喎阿生

大家可以回家鄉了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞