唉,我做咗一個勁白痴勁弱智嘅低能仔

385 回覆
70 Like 1243 Dislike
樓主,同是天涯淪落人啦!
總之班騙徒一定會死全家ge 實有報應等住佢地。
想問問你而家單case有冇拉到犯
或者警方聯絡你講有咩進展?
你係咪連左hsbc 戶口呀,有冇追問銀行方面點處理
有冇得賠償。
巴打你個case又點啊?
你近排都中咗?
唉,都預無,但都想拉班仆街
話因人數好多,所以交咗俾網罪科跟
銀行仲廢,話跟唔到
就係中囉。。
屌咩跟唔到你有冇搵到Payme 啲職員處理?
我當日就問佢地有冇賠償,話要等警方拉到人先
咁轉比網罪科follow 有冇好啲?。。
真係好多人奶咗野,之前咁多單都冇料到
咁月頭警方拉嗰11條友,話瓦解詐騙集團
又係唔撚關事ga 原來?
有,就係次次都只係話交左報告上去
無,仲衰,以前cid都話可以有電話問下,依家連電話都無得問
唉,有曬仆街銀行帳號都拉唔到
即係payme 同垃撚圾警察都冚家鏟啦!
搞一大輪都係白等同你耍太極
我都懷疑班友係咪想close file算
個晚hsbc 話要警方拎到法庭手令先可以比對方銀行戶口資料
但我問幾次都唔講拎到手令未
果然香港淪陷左,咩都仆街
樓主 想update 返你,你單案最後係咪都冇結果,銀行唔肯賠償/補償啲咩? 我終於收到佢回覆,話因為我係自己主動提供帳戶資料比佢,冇得賠比我喎佢老母!
我已經email覆佢地會搵金管局投訴,你有冇搵過金管局?
無,銀行都係咁講,狗就話去咗網絡罪案科
我無搵啊,屌佢老母,香港警察真係廢撚
銀行同狗真係好撚7仆街,少少同理心都冇
係咁架喇啲廢狗,全部垃圾
而家唯有試埋最後喱一招
唔得就算囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞