intel 11代 效能騙案,新手買前3思!!!!

63 回覆
57 Like 4 Dislike
唔通Intel贏咩
問題係連 enthusiasts 都唔係個個會追 test review 睇 或者 下下都會自己測試咁多效能嘢。

intel 無公佈就直接要 板廠鎖 PL 就原廠個19散熱器真係痴線。
真係純粹畀你開機用
我老豆用96K 開機嗰下90度 idle就6-70
我97K開隻15%load嘅垃圾game 已經thermal throttl咗
我3500先得8核
有跟散熱仲想點
已封鎖會員 係!各位網友!
加速換機,intel板廠又贏
開機嗰一下姐 平時6-70度到
不過舊式 有CD機 上置式火牛機箱 得一兩把風扇出風+stock cooler+30度室溫 好意外咩?
same here
K版送CM 212個咩?
唔比stock cooler比咩?
212個design太舊啦 利民嗰啲都換咗代幾次
btw 油耳依家推緊收嗲牌散 我地要一齊推
INTEL是貴而不飽而是的唯一的人。他的售價很昂貴;賣的雖然是8核心,可是又髒又破,似乎十多年沒有換製程,也沒有八核。他對人說話,總是滿口之乎者也,教人半懂不懂的。因爲他姓IN,別人便從煙灰缸上替他取下一個綽號,叫作煙頭。INTEL一到店,所有AMD們便都看着他笑,有的叫道,「煙頭,你的性能又落後了!」他不回答,對櫃里說,「來兩個14nm+++++,外加一個新HD graphic。」便叫價九百美元。他們又故意的高聲嚷道, 「你一定又在唧牙膏了!INTEL 睜大眼睛說,「你怎麼這樣憑空污人清白……」 「什麼清白?我前天解焊11代的蓋, 裏面又是牙膏導熱的。」INTEL 11代的功耗達到276W,身上的風扇咆哮着,爭辯道,「lock功耗不能算落後……功耗!……INTEL的R&D,能算落後麼?」接連便是難懂的話,什麼「單核性能」,什麼「全核4.6GHz」之類,引得眾AMD都鬨笑起來,店內外充滿了快活的空氣。
貼新高登賣果啲一粒粒的散熱又得唔得
四四方方一粒金屬果啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞