[多圖慎入] 機械人產品綜合討論區 拾柒 謝絕老翻 歡迎互毒 訂左再版DYNAZENON未?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
下星期GSC youtube直播有設計師野中剛出場,似乎會公佈DX Grid Knight詳情
我地咩相都歡迎,
女FIGURE當然都係
掂!!! 背光!
希望係用高強度POM夾金屬啦, 唔好再用爛膠同鋅合金啦, 強度真係唔得
DGG1-4, 各一唔該
老千肯出的話
應該會大改掛,原版個本體真係唔係好掂
今季真係好幸福
新劇GODZILLA SP, BACK ARROW, 同埋MEGALOBOX2都係集集驚喜,
達爾大冒險就算知劇情, 啲感動位都好正, 係通靈王暫時脫力左少少。

特異點老哥至少仲有兩個形態, 點完得切
其實我都覺BAMDIE都會睇實老千隻SRX出到嚟點

平嘅方法就改少少出SMP, 貴嘅就直接上SOC
呢句只有一個情況下唔啱

就係BAMDIE真係出現時嘅全力同埋唔理定價
即係無可能
好撚好睇達爾
打鬥作畫一流水準以上
好鍾意波普,有血有肉
唔係

細隻果隻
等買大Box set
借 士郎正宗 巴打張圖做比較

我都係咁諗, 所以係連登都盡量唔同人嘈, 睇唔順眼最多串一句就BLOCK, 對方都係直接留句話BLOCK左我

以前同人嘈得太多, 夠了...有時間我玩下我堆玩具唔好
係細隻果隻,同上隻GSC DX gridman 同size, 接口肯定會相同,可以大兜亂黎合體,應該都會改良本體掛? 宜家爭在未知隻Grid Knight 仲有冇新合體parts

野中剛+田中Hero, 第一二代笨大機人產品主理人同場呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞