【兩儀式的遊戲世界】Youtube Channel

136 回覆
35 Like 15 Dislike
亞梅莉亞:我係BB水鏡七奇,專令人輕敵,你以前收我皮,你輕敵我一血收你皮

到兩儀打科斯,唔知要卡幾耐

我覺得佢會放棄

今晚過左先算啦...
遲哂到,去左邊
阿梅什麼的都是垃圾
阿梅什麼的都是垃圾

豬>>>>>>>>>>>>>阿梅>地形>細怪>其他boss
阿梅什麼的都是垃圾

遲D
孤兒>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>所有野
阿梅什麼的都是垃圾

遲D

科斯?無人識你阿
阿梅什麼的都是垃圾

遲D

科斯?無人識你阿

阿梅佢都打到咁,路德維希同勞倫斯一定有排卡

孤兒>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>勞倫斯=路德>豬>>>>>>>>>>>>>阿梅>>>>>>>>地形>小怪>其他boss
阿梅什麼的都是垃圾

遲D

科斯?無人識你阿

孤兒>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>勞倫斯=路德>豬>>>>>>>>>>>>>阿梅>>>>>>>>地形>小怪>其他boss

我拍片認真打=易玩
阿梅什麼的都是垃圾

遲D

科斯?無人識你阿

我拍片認真打=易玩

有冇人覺得玩BB嘅兩儀冇玩DS嘅兩儀咁勁,好多時同隻怪硬碰硬,食好多血水
有冇人覺得玩BB嘅兩儀冇玩DS嘅兩儀咁勁,好多時同隻怪硬碰硬,食好多血水

BB要膽大心細
血換血 採取攻勢

BB要膽大心細
血換血 採取攻勢

所以咪俾阿梅根性反殺
睇你FB
兩儀BB做乜咁灰?
唔洗理人地d垃圾channel有幾多人睇啦
加油

BB要膽大心細
血換血 採取攻勢

所以咪俾阿梅根性反殺

第5集出左你就知味道

BB要膽大心細
血換血 採取攻勢

所以咪俾阿梅根性反殺

第5集出左你就知味道

乜又係死地形囉

BB要膽大心細
血換血 採取攻勢

所以咪俾阿梅根性反殺

第5集出左你就知味道

乜又係死地形囉

卡緊阿梅所以未出片

BB要膽大心細
血換血 採取攻勢

所以咪俾阿梅根性反殺

第5集出左你就知味道

乜又係死地形囉

卡緊阿梅所以未出片

https://www.youtube.com/watch?v=y-0mNCpaHbo
睇你FB
兩儀BB做乜咁灰?
唔洗理人地d垃圾channel有幾多人睇啦
加油

多謝
大風起兮雲飛揚,十點On Air!
https://www.youtube.com/c/KingDomFee/live
Ben哥好癲..
Ben哥好癲..

佢真係好好
好耐無推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞