【ViuTV】《ERROR自肥企画》(71) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
得樓豬你自己j
打你咩 邊有人J大久保
我J alfred對波唔好
今隻係咪超級自肥?
喺正常情況下J女係主流
點知呢個post樓主變左少數
純討論 好似冇人話想摸想奶
CLS!!!!!
真係好似無人話過想摸
純粹討論size
因為呢個post無仔淨係得有鳩絲
對PK無咩好感
但今次自肥佢表現還算唔錯
但唔該生性D
最起碼自己IG都PO多D Error既野啦
連團隊TAG都唔落
真係講唔過去
Alfred L你又岩....
AgentL裝假狗
我意思係J保錡不如J alfred
利申只J 一鳩衫
我覺得保錡最大嘅問題係同其喺三位比,佢嘅人格魅力唔夠。
講唱歌,肥仔穩;Dee 哥有感情又rap得
講跳舞,肥仔Dee哥跳得好過佢
講人品,肥仔以團隊為先;Dee 哥識體諒人
講鳩噏,193鳩得嚟又識收,而且你係佢啲訪問會睇到佢係有腦
講外型,193 贏哂全隊
講努力,193學唱歌做戲嘗試突破自己

唔同人會因為上面唔同原因而鍾意肥仔/Dee 哥/193
唯獨係保錡,好似樣樣都差少少咁
唔係唱唔到,但唔算太突出
唔係唔努力,但努力得嚟又唔係幾比觀眾睇到
唔係人品差到貼地,花姐、無制限、error都肯保佢,但屌觀眾同偷食係事實
再加上佢本身無腦MK仔嘅形象,令人更加唔易接受佢
佢一直堅持音樂夢係令人動容,但唔係下下都可以一步登天。你無辦法即刻solo,做自己想做嘅音樂嘅,咪做好error member呢個身份、進修,學樂理學音樂,儲大個fan base,到時再solo 嘅,個迴響都大啲
你睇肥仔同193solo就知fan base大有幾重要啦。
最後,呼籲大家支持Lady Killa

https://youtu.be/dkYip-Y6aRM
全部都係GAY㗎 CLS論壇!!!
POKI 夠 19 同埋 mean
我老母好鍾意佢
快吞轟
煮到埋嚟一定食嗰種心態
由 MIKE 導到 ERROR 到暉暉都有人 J
成個 post 冇人講條女

一哥最後有冇喺流浮山出嚟?
佢似入咗鎖羅盆
冇人討論女 cls
Agent L同Rain P ig有廣告
呢個真
演藝圈最唔缺就係有才華既人
懷才不遇有排都未論到佢啦
用返193做例子
唔通佢又真係好鐘意Error遊D痴線野咩?
咪又係努力鑽研做綜藝同唱歌啦
多人支持佢先有空間發展自己想做既野

今晚
森仔把聲幾正
Hi森仔你睇唔睇到
完咗今晚嗰集就會走出結界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞