[聲優招募]我整緊套【美少女賤事】H動畫

20 回覆
32 Like 2 Dislike
呢套H動畫係關於過氣女團美少女戰士約晒大家出嚟食brunch
齊齊分享手頭上flirt緊嘅荀盤嘅故事

雲上正低飛的小鳥像雞 來讓這小公廁再踏人世
情路會開開心走出了路軌 懷孕極速不會限制

嘗試伸手捉千個 臭雞 而共你喪flirt的這個 傻系
遙望這新Facebook靚仔Flirt我 將好似bitcoin網絡幣

和你這一觸即發的 cyber sex
尤勝似天仙雙雙插入

嘗試伸手R一千個Like 而共你相識的這個subscribe
遙望這新IG Oppa溝我 將好似bitcoin網絡幣
呃咗我心心嘅契弟

動畫主題曲MV識唱嘅一齊唱
https://youtu.be/bKaWtWPRtxg

都想問吓有冇表演慾旺盛羞恥心0嘅巴打想做美少女賤事第一集嘅聲優~
需要Bitchy聲(男仔優先)x3
黑人RAP x1
ABC靚仔聲x1
大約1-5句台詞
滴水之恩 他日定當湧泉相報

女主角月野Toby,佢係愛與正義嘅化身,水土不服嘅美少女賤士—Sailor Mean!
強勢回歸
好似幾好玩想試

水野阿May,與時並進,知性系美少女Sailor Mercury都唔用字典機用Mac機啦💁🏻‍♂️
入咗大學之後放縱自我迷失於物慾之中,已改名做Sailor Burberry
想睇
點join?
無TG
TG:JohneeLau
G持
我都想幫手但我冇棍

木野Duncan係duncan搖搖高手,擅長招式係雷霆萬鈞,
代表愛與正義嘅水土不服戰士Sailor Chu Peter(死啦朱彼得)
笑到有腹肌
好耐冇見過樓主
想睇火野麗同美奈子
最衰唔係巴打
j唔落都叫H?
絲想join
H for hard core
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞