仲有無人持有GPORQ

65 回覆
4 Like 2 Dislike
完全係比人打劫咁
主要原因係GPOR delisted 之後入Chapter 11仍然可以係OTC交易。delisted 之後變Q係OTC交易,大家都係賭BK Court 有Settlement, 而且本身GPOR既Commons holders 可以趁機執返個仙。

睇個款,似BK court 判只有主要債權人可以係重組後得益,(以新股抵債),按道理嘅話,原先Commons 真係作廢。
以為可以執返幾十萬空歡喜一場
已當 total loss
通常搣Q(重組成功)上返NYSE之類既交易所,都會做十合一股呢啲動作,去令個股價靚仔D。

今次呢個GPORQ應該執到Recovery 既,應該得債權人,優先股股東都可能有(我冇細閲文件)。

呢隻油股,膠層通常都唔會佔more than 5%普通股。BK court hearing 應該冇出力去保障Commons 既利益,因為冇咁嘅需要。

Meanwhile, 你睇吓CBLAQ, 膠層係家族成員睇場,手揸more than 5% commons , 班鬼佬股東場場BK hearing 都發言,宜家爭到個10% settlement(新股有最多10%留返俾普通股股東/優先股股東) 都要繼續爭,因為唔爭就乜都冇。點解會有10% settlement? 因為膠層有份拎囉!冇着數,搵鬼做啊?
咁SOFI刪左我地D股有無錯?
鬼佬個邊好似玩緊class lawsuit
即係點邊度有update info睇?
有冇新消息?
同問
比SOFI DEL埋 仲可以點玩
仆街,苦主去邊傾
牛牛都無埋
其實宜家點?
完了吧 如無意外
美版割韭菜
直情打劫啦DKLM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞