用左三十分鐘,成功令條飛田妹沉我船(2)

229 回覆
92 Like 6 Dislike
主角既其中一個遺憾一定係無中出到佢
主角既其中一個遺憾一定係無中出到佢

唔會啦
生理上已經好滿足,幾日出左咁多Q
心靈上就有
有新靈感
番新工冇時間寫
唔錯
好睇
唔錯
好睇

新故打緊大剛,到時多多支持
話說小弟都係岩岩由大阪返到香港,前2日都有去飛田玩,上左件22歲囡囡,佢識d英文所以溝通到,好有gf feel,好sweet ,玩完之後都有加佢line,有傾下去邊玩咁,臨返香港都同我打氣叫我加油,上機前就睇到呢個故好有代入感所以keep 住追,呢家睇完好失落,我係度諗如果我係line 度主動d,件事會唔會有另一個發展呢?
話說小弟都係岩岩由大阪返到香港,前2日都有去飛田玩,上左件22歲囡囡,佢識d英文所以溝通到,好有gf feel,好sweet ,玩完之後都有加佢line,有傾下去邊玩咁,臨返香港都同我打氣叫我加油,上機前就睇到呢個故好有代入感所以keep 住追,呢家睇完好失落,我係度諗如果我係line 度主動d,件事會唔會有另一個發展呢?

雞黎嫁咋 唔好ff咁多啦

囡囡咩名

囡囡咩名

Yui

囡囡咩名

Yui

你有決心嘅話可以嘗試,唔好令自己後悔,我而家約到同佢下次一齊食飯,情況都唔錯。
好好睇 差d係公園同機場個個位流眼淚

早知寫得慘D等你流埋出黎啦

巴打新文打成點 好期待
幾時有新文

巴打新文打成點 好期待

打左開頭小小咋,
好忙冇時間打,唔開post住
聽日po係度睇住先
突然喺吹水台見到以為有後續
btw期待你新文
又係咸故
又係咸故

你個名
新故類型都係愛情,生活,現實
唔會日日有文出
為左老母著想,唔敢開新POST住
係度出住先

[世界大戰] 終於比我溝到佢,但點解佢要係阿妓死忠

兩個都係英超球迷
男主角捧熱刺,女主角捧阿仙奴
如果故事發生係倫敦
應該未開始已經完結
發生係香港又會有咩事發生呢

我同佢係0係公司aunnal dinner度第一次見面
公司係做retail既
我係鋪面做sales狗,佢係office做merchandise
平時最多只會係公司電話聯絡下,都係傾公事
今日先第一次見到佢真人
估唔到佢係超級童顏樣,成個馬場BB咁(唔計身材)
"hello,原來你就係nicole呀,恭喜晒喎,抽到4獎"
"hello victor,估唔到你咁高大喎,你都唔差啦,抽到ipad"
咁岩得咁橋,我同佢分別抽到4同5獎,
跟住就4-10獎一齊係台上同老細影相
由於我同佢先後咁抽到,影相就好自然咁企埋一齊
"喂,victor你企外面啦,你高個過女同事咁多,張相點出呀"
影相既係同我同鋪既tommy,
平時好鍾意四周圍影相,
今次比佢申請左做大會攝影師仲有錢收真係岩晒佢
"你唔好介意,佢影相影到上左腦"
"唔緊要,咁你又真係幾高大既"
比tommy指揮完,我就同nicole調左位企,
者係咁 10 9 8 老細 7 6 4 5
影完相就順住樓梯落台,由於今年既dress code係晚宴
個個都著到好行,我就著普通做兄弟既西裝
nicole就著左條深藍色貼身連身裙,者係嬲屌裙,加埋對5吋高?鞋
搭埋佢個童顏樣,又真係幾養眼既
佢尾2落台,我跟住佢尾,
係後面見佢行得好唔自然,應該係新鞋同著唔慣
不出所料,落樓梯個時佢叉錯腳向前仆
好在我係後面一路留意住佢,即刻雙手捉番住佢手臂
"冇事丫麻"
"嚇死我啦,好在你拉住我咋,如果唔係實碌落去呀,早知就唔著新鞋啦"
"碌落去都唔知計唔計工傷,不如我扶你落去啦"
"哈哈,一陣去問下HR同事咪知囉,唔該你呀"
女主係港女好似就冇左果種日本妹甜嘅感覺
純粹呻下。勿介意 巴打寫哂先出啦 咁好睇啲

我自己都覺
寫落去都唔夠飛田故有FEEL
有時放假冇野做都冇寫
所以諗緊好唔好寫多次飛田
但係用女主做第一身描述

我自己都覺
有時放假冇野做都冇寫
但係用女主做第一身描述

屌仲諗?寫啦
幾時有新故 好似好正

我自己都覺
有時放假冇野做都冇寫
但係用女主做第一身描述

標題係 用左三十分鐘,成功令條香港雞蟲沉我船
葵司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞