[I/A] Puzzle and Dragon (421) 我愛卜姐

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
典解你會知我day2我收得好埋,無同人講過
day0
多喇叭一個咋喎
我重返A0
你變性?
佢個ex噁番啲精比佢,當無扑過
我day唔知幾多了
weak到
你日日re0
無屬喇叭都冇解又冇貫
你係咪挑戰呢到D大神呀
乜你咁色情㗎成日諗埋依啲野
佢真係好變態
另類行山|凌晨上大埔滘睇螞蟻交配打架獵食
小弟三十歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同玩單反...而家係順X速遞做速遞員...

我同佢係LIHKG識.. 傾左一個星期TG...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係TG拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok 呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..同埋送左排dove朱古力俾我話係情人節禮物..之後佢同我去左夾公仔..夾左好多好多....差唔多夾左$2000 蚊...之後佢問我有乜情人節禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone12...之後我就同佢出左部iphone12...重買左個鬼滅 case俾佢..佢好開心呀...之後去左食日本野..食左$1200....

尋晚真係好開心!我覺得佢好純情呀~佢全程都唔敢拖我隻手...佢同我講,情人節會帶埋我送俾佢果部iphone出來同我一齊玩自拍....我好開心好期待呀.....原來拍拖係呢d感覺..真係好 sweet....等我重係CARO山SELL左幾隻PS5 game諗住成個新年假係屋企收埋打..我尋晚返到屋企..上CARO山SELL同個賣家講 :我有拖拍啦..我唔需要你隻game啦..我唔會出來交收的了..之後果幾個賣家即刻俾劣評我..嘿..班死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢地酸到出汁啦....我訓前打左俾佢..不過佢無聽電話...可能訓左..我sd左個tg俾佢,同佢講miss you;) good night...之後佢sd左個tg俾我話 : ok thx.....

嘻嘻嘻...雖然尋晚用左成份糧..不過ok la....拍拖緊係咁架啦....下次出嚟問埋佢個名同問佢幾歲先... 祝大家都搵到自己愛的人呀! 加油豬唷 ;)
好似我
風水輪流轉
每段時期都會有個屬性特別廢
有冇utube
唔知點解好多人鐘意去mildom直播
可能好搵啲
唉我屌你老母 仲要刷多4甩彩 點能樣刷得返兩日
雅典娜:你不是還有魔法石嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞