【ViuTV】《ERROR自肥企画》(52) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
44 Like 2 Dislike
Youtube有
都已經唔係討論節目, 係成班痴撚線gay 佬係度FF
BL故果啲其實足夠料開第二個post 想集中講節目同隊crew
成班扮gay當有趣
你睇過mike導拍既野未阿PR狗
寫gay 故去講故台啦好撚心
講BL唔係問題 係咁以傾吓可以嘅
但去到傾唔番原本節目內容就太over
阿mike預備找數
琴晚果集係本身story board plan 好左俾番dee gor, 定係上星期cut 完25 秒之後於心不忍呢
仲爭十幾萬就達標 唔知佢會用咩形式找數
見到i promise喺YouTube得三十幾萬view有d心酸 希望大家聽完行動綱領都㩒下error d歌
俾viu睇到佢哋除咗拍廣告同搞笑都有其他野可以做
https://youtu.be/aCMUrPg_A4I
應該係腐女多
起碼死亡恆星十連擊
見字即loop
見到個置頂笑咗出聲
真, mike 導鳩唱都可以高click rate 過隻dump 錢做既歌, 都真係幾諷刺
I Promise 勁好聽
咁講啦
都係因爲佢用驚喜引我地所以先一堆人去刷view姐
真係聽error唱歌嘅都未必係上youtube睇mv而係用spotify呀apple music果d
利申 日日都loop緊佢地d歌,不過唔係喺youtube
推多次我們不碎
https://youtu.be/NeLDX3r2LhI
可能拍完出嚟效果麻麻但都想畀大家睇下所以放尋晚播
Same
有啲人講過佢哋係其他平台聽
我明既, 我聽其他歌手既歌都會用apple music, 好少上youtube
但係apple music 始終無data 俾到公司 / 廣告客戶
對於佢地無咩資源黎講就好難發圍

再者就係, mike 導唔係出道做歌手 vs error 算係viutv 捧出黎既歌手
唔知係viutv 既立場會唔會覺得原來error 認真唱都無咩click rate, 之後再cut 佢地做歌既資源
咁mike佢哋都好努力嘅
唔理係因為咩原因留意到error 多d人聽佢哋d歌就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞