認真一問,溝女洗唔洗比錢學?

53 回覆
19 Like 19 Dislike
依家見咁多毒男因為溝唔到女 或者 唔識同女性溝通而煩惱

可能細細過聽屋企人教「讀好書,有份好工,搵到錢,你慌冇女? 」就真係比心機讀書

真係勸各位,自問比唔多良好教育小朋友真係唔好生仔,唔係會害子女一生,導致人生充滿遺憾收場
如果用呢句教你果個係你老母,證撚明你老母都唔係真係咁鐘意你老豆,係某d物質既原因先同你老豆一齊

讀好書,有份好工都唔一定有女......
呢個社會女仔有機會讀書叻過男人
搵得錢亦都多過男人
要靠用 錢 溝女 除非真係好似富豪咁有錢
如果唔係大家都咁平起平坐憑乜用錢溝到女

同埋好多毒撚都用錯方法溝女
無條件為女神付出,未一齊已經包哂條女洗費做 gentlemen gen到過撚左火變左做狗
追女追到冇哂尊嚴
港女格既女性就是這樣育成

如果撞到美容妹,保險妹,倫敦金
仲會有機會比人呃撚左一筆
咁辛苦讀好書,搵份好工,賺到錢,d錢就係咁撚樣比人呃哂

就算真係比用狗公奴隸flow你追到女
下半生都比條女食住,全副身家進供哂比條女,條女話一你唔敢話二,變成奴隸與女皇既生活,痛苦渡過下半生

因此,溝女其實應唔應該比錢跟高人
學習
社交禮儀
著衫
溝通技巧訓練
提防女騙徒
見到靚女如何保持冷靜
等等......

謝謝
唔應該比錢學
但係呢啲的確可以比錢學
好心男人老狗直直經經去叫雞啦
緊係要啦
有啲人真係寧願比錢算
賺錢對某啲人黎講唔難
但要討好異性就好難
感謝回覆
如果你所講野唔係錯既話 其實都幾岩
依家中國武漢肺炎示弱
係時候要正正經經搵返個女朋友啦
我想講係 唔值得比錢學
但係你比錢係可以學到
女人社交能力比男性高
而且一條女比咁多男仔溝緊,又同過咁多男人對奕過

一個男人點夠女性玩
男校應該 設立 溝女堂
講咁多野 溝到女就唔使好似樓主咁叫春
todvdating, thanks me later
比錢學都唔會用到
實戰學仲實際

比我
我教你
要,俾錢鬼王上幾堂先
俾錢去叫雞練膽練對答傾偈好過啦
無嘢Youtube學唔到
依家見咁多毒男因為溝唔到女 或者 唔識同女性溝通而煩惱

可能細細過聽屋企人教「讀好書,有份好工,搵到錢,你慌冇女? 」就真係比心機讀書

真係勸各位,自問比唔多良好教育小朋友真係唔好生仔,唔係會害子女一生,導致人生充滿遺憾收場
如果用呢句教你果個係你老母,證撚明你老母都唔係真係咁鐘意你老豆,係某d物質既原因先同你老豆一齊

讀好書,有份好工都唔一定有女......
呢個社會女仔有機會讀書叻過男人
搵得錢亦都多過男人
要靠用 錢 溝女 除非真係好似富豪咁有錢
如果唔係大家都咁平起平坐憑乜用錢溝到女

同埋好多毒撚都用錯方法溝女
無條件為女神付出,未一齊已經包哂條女洗費做 gentlemen gen到過撚左火變左做狗
追女追到冇哂尊嚴
港女格既女性就是這樣育成

如果撞到美容妹,保險妹,倫敦金
仲會有機會比人呃撚左一筆
咁辛苦讀好書,搵份好工,賺到錢,d錢就係咁撚樣比人呃哂

就算真係比用狗公奴隸flow你追到女
下半生都比條女食住,全副身家進供哂比條女,條女話一你唔敢話二,變成奴隸與女皇既生活,痛苦渡過下半生

因此,溝女其實應唔應該比錢跟高人
學習
社交禮儀
著衫
溝通技巧訓練
提防女騙徒
見到靚女如何保持冷靜
等等......

謝謝

我究竟睇左d乜野
成篇內文同標題完全冇關
識唔識溝女天生

平時比人po上連登咪夾硬學又做得柒個堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞