CLS!!《Dr.STONE 新石紀》196話 孤身一人的科學家 完整版

142 回覆
36 Like 1 Dislike
老實講
去到個個境地
你為左生存應該連打飛機都冇時間
變呀婆先感人
定整con... 給男主角戴.
繁衍都係科學
西瓜可以交配了
呢個係邊個
好似話天生果啲野fix唔到?
西瓜
但全世界得返佢一個人
其實套野大概去到咩進度?
會唔會好拖?想等完先一次過睇
因為大家都知千空真係無興趣扑嘢
結完婚秒離
其實唔係,
子彈好易整 冇咩技術
落後地方 好多係手工子彈
9成9都係
由VS司開始一直都係遇到強大既對手 > 和解 > 更多大既對手...LOOP
和解 司
和解 寶島班土著
今次到美軍
就係得番一個人先多野做
基本上野外嘅生活去到日落就玩完
即係當你6點起身
around 下晝4-6點就唔可以再做任何野
即係8-12個鐘要搞火 食物 水 營地 做復活液
夜晚攰撚到on9都重要時不時睇下有冇野生動物咬你
然後loop n年 真係打飛機都冇時間
其實西瓜無死已經好勁
完全冇睇過之前1-195話都覺得感動。
琉璃咁撚正都冇性趣
之前講過而家係最終章,我估都開始埋尾
經過對美國佬慘敗
千空都吸取教訓 一個個咁復根本唔work
只會出現更多好似司冰月Xeno呢類人 再戰爭無限loop
而家問題已經出哂 係爭上太空搵答案

鳩估最終章只復幾條友再上太空打boss一次復全球
幾千幾前幾條友落地球救世界 幾千年後上太空救世界
同埋應該就發現iss 重係到
屌你
週刊少年JUMP 2021年25號順位

前段
夜櫻家大作戰 #83(封面+刊頭彩頁)
咒術迴戰 #149
我的英雄學院 #313
黑色五葉草 #293
Dr.STONE 新石紀 #197
擅長逃跑的殿下 #17

中段
魔女與使魔 #15(中間彩頁)
高中生家族 #39
肌肉魔法使─MASHLE─ #63
青春體育館 #6
SAKAMOTO DAYS 坂本日常 #24(加入正式譯名)

後段
Bad Tripper(踊場ゆう短篇;中間彩頁;49頁)
我與機器子 #42(中間彩頁)
天降糖果雨 #5
妖幻三重奏 #45

墊底
破壞神瑪谷 #44
灼熱的儀來河內 #43
START OVER(すたーと・おーばー;吉野マト;JUMP短篇新天地第12彈)
不死不運 #64
罪愛刑警-i tell c- #16
九龍球宴 #14

休刊:ONE PIECE 航海王、獵人(117)
太殘忍啦,
同埋個個讀者都諗住J成人版西瓜
其實西瓜幾多歲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞