屌你老母油耳真係好撚煩

259 回覆
625 Like 17 Dislike
點先知自己駛唔駛睇醫生
我人生未試過採耳 仲日日用棉花棒撩耳仔
但又無發炎又唔覺塞
定係其實塞咗自己唔知?

利申油耳
唔想做打手,我暗示下,四個字廣東話嘅
你喺IG打採耳自己揀間啱做㗎啦,蘋果推薦過嗰間或者其他followers 多嘅都可以,最緊要都係睇自己想做咩類型姐
Btw間間採耳booking都好full 我嗰間都等咗一個月
AirPods都要成日抹 如果唔係易跣出嚟
試下落滴露殺下菌
冇改善就掉咗佢 件衫冇得救 免得被人歧視

用開哩隻 我都有你哩個問題
佢好處係用左唔會好大陣香味
但係又沒左我發出黎既臭味
細細支方便帶出街
其實如果係咁有自覺嘅人我諗啲人唔會太介意
至少我如果知你已經咁努力 我會體諒你
但中小學遇到有狐臭嘅人都係完全唔自覺 仲要覺得係其他人對佢哋好苛刻
咁就完全體諒唔到 我會想佢哋原地消失
小學嗰條友個身成浸屎味 然後我坐佢隔離真係勁難頂 然後我講話佢好臭啦 條友仲專登挨埋嚟 哇真係不能接受
然後排隊佢排我後面 知道前面係我之後會專登貼近 好似專登要我聞佢浸味咁
中學條友仲癲 知道自己臭但係佢係完全冇做過任何嘢改善
例如佢唔會噴止汗劑 喺佢身上永遠係得汗味 就算冬天都有
件恤衫已經係變成黃色
上PE堂因為佢係school team所以唔駛帶衫換
結果上完PE佢浸味會係汗味再加好刺鼻嘅味
救命諗起都想死
個範圍仲要勁大 佢一入班房即刻成個班房臭曬
然後同佢講嘢啦 見到佢排牙好亂 就問佢有冇刷牙
點知佢係勁求其咁刷就算 佢唔會用牙線同刷脷苔
呀咁臭都好正常啦係咪
然後講起沖涼時間 佢話佢淨係沖5分鐘
吓大佬呀 知自己咁臭仲淨係沖5分鐘 建議佢沖耐啲又發爛渣 覺得我歧視佢

btw如果嚴重到影響生活我覺得做手術會比較一勞永逸 同你已經好努力啦
相信其實大家都只係介意嗰啲知自己臭但覺得正常 其他人歧視佢嗰啲人啫
+1
用酒精
人人唔同
我耳油
載jabra 無問題
你可以試下

係咪呢隻?
我都用緊效果係唔錯
完全正確之前我用另一款咩消臭石,雖然有用但會皮膚敏感好癢,後尾朋友俾呢款我,就無皮膚敏感呢個問題,唯一唔好就係唔易揾,我唯一見過就係donki
吓點解?有冇人可以解釋下?
好聽嘅歌會點?
呢隻堅work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞