想買coach銀包

30 回覆
0 Like 13 Dislike
買俾條女,係咪東涌outlet買會平d
買coach仲要買outlet貨 想分手?
又一pair準備分手~開心~
要平就去鴨記買啦 「老細有冇教練牌銀包」
幾歲?
東涌買先幾舊水一個
認真答:

如果貪平買Coach 去買outlet 貨既話,首先你要make sure 你女友無留意開Coach 既產品周期或者唔介意舊貨,放得係Outlet 既都係舊野,你送個舊袋俾佢,唔係唔得,佢唔介意咪okay 囉,等於佢送部iPhone 5俾你,你會唔會開心?

如果有時間又想買平,建議你去信得過既外國網店買,美國既Coach唔值錢,最新貨計埋運費都分分鐘平過你去東涌買舊野

如果無時間但唔mind 錢,就唔好慳,去一般門市買啦

如果又無時間又無錢,你不如買對貴少小既耳環俾佢好過,銀包呢家野送俾人唔好貪平
條女咩年紀?coach好柒好老土 我老母都唔用
上Net-a-porter睇下
唔該晒師兄,無留意開牌子野,知道外國coach outlet都係400-500,但兩個星期唔夠時間送黎香港
有咩建議,廿中尾啦已經
幾舊水夠,反正入面都唔會多錢,出街都係我俾錢多
你試下打聽下佢鍾唔鍾意Coach先啦,
我女友人工萬三都無但都要用Chanel呀(佢自己買的),
免得送左俾佢,佢心裡嫌cheap,但又唔想你唔開心最後焗住拎出街。
去東涌佢自己入去行過,我覺得佢係想要,只係唔知銀包同款佢鍾唔鍾意,但其他牌子其實都ok

送過mk斜咩袋俾佢,但其實佢都係咩背囊多
Michael Kors 咁柒
落街市都唔用啦
老老實實
Coach老土兼cheap
如果你女友有買開名牌的話
分分鐘仲貴過Coach
你可以睇下你女友用咩牌子的銀包
可以考慮下LV YSL Loewe Gucci 牌子既銀包
依d牌子貴成倍wor
樓主有心送貴野就唔會話送coach la
送野就係送D人平時想買既又唔敢買既野
樓主咁送法不如唔好送
做乜9,上面咪話左佢帶我入去睇,做咩迫人送野要送到貴一貴先得,可以送其他牌子,但我就係唔知佢鍾唔鍾意得架
有錢送我夠想送Hermes啦,就係無
普通運動牌子野佢自己買,只係唔想寵壞佢
哈哈,我女友算對我幾好,
起碼佢Chanel銀包同MIU MIU 袋都係自己出錢買,
佢無要求過我送名牌銀包俾佢。

我送過最貴既應該都係隻85份鑽石求婚戒子
其實都可以睇下其他牌子同款,因為除左送銀包,仲會食飯買蛋糕樣樣都係錢,我預下budget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞