一人N個住天水圍嘅好處

574 回覆
574 Like 74 Dislike
認路好勁
全部邨都係天X,嘉湖個堆就全部X湖居,的士佬都搞唔掂
學普通話唔洗錢
落樓下就學到
做文明人講文明話
成日講一個鐘去到好多地方,其實係車程黎,上車計到落車既時間,未計行去巴士站,等車,落車再行去目的地既時間
天水圍好大
唔近黨鐵站入屯門都可以半粒鐘
睇google map 話54分鐘
預鬆d差唔多架啦
散步唔怕人多,以前成日同ex散步,元朗食完嘢再行番天水圍
10分鐘吹大咗揸120咩
15-20啦
google map啲巴士時間唔準架
真 晚晚都有人嗌交屌老母
花生友應該會住得幾開心
有時真係好睇過電視劇
唔好以為住遠50公里就會冇哂廢氣啦
10年前就係
10分鐘一定去到 先得果大概12公里 直出公路冇燈位喎
當晚個狗竇接近0防咁濟喎
😂
成個天水圍區比嘉湖山莊插哂旗咁滯
得wetland park囉 天北啲公屋仔心諗揸車邊關我事
有馬車
「港版國安法」殺到,市場關注新盤銷售情況會否受到影響。新地(0016)天水圍項目Wetland Seasons Park第2期今日﹙23日﹚首輪開售200伙,項目累計收約1萬票,超額認購49倍,為近一年來新盤收票王。

https://www.hk01.com/%E5%9C%B0%E7%94%A2%E6%A8%93%E5%B8%82/476783/wetland-seasons-park-2-%E6%B6%88%E6%81%AF%E6%8C%87%E7%B4%AF%E6%B2%BD%E9%80%BE190%E4%BC%99-%E6%9C%80%E5%BF%AB%E5%91%A8%E6%97%A5%E5%8A%A0%E6%8E%A8

邊忽賣唔出
樓下廢老日日聚賭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞