鹹濕牙醫|大埔從醫30年疑多次非禮女病人 受害人大控訴:非常變態

223 回覆
103 Like 11 Dislike
另一女受害人Celine是10多年前被非禮,她指當時牙痛心急求醫,誤打誤撞看該牙醫,她形容療程一小時內,牙醫不斷胸壓及掃背令她極度難堪,「胸壓胸咁壓住我,幾秒就縮返,然後又掃我背。」當時其男友在診症室外等候,男友得悉後沒有即時護花,反而說:「冇計」,她心生不忿當晚走去報警,落案五小時,她指當時警員不斷潑冷水,指當場「捉到正」才能受理,又質疑其真確性,最後令她打退堂鼓。
都冇開名, 作故仔都得啦
老老豆豆, 某d普通科係靚女醫生都特別多狗公去睇啦, 比佢摸下㩒下, 我有次腳膝頭痛, 個女醫生直頭叫我將隻腳放上佢大脾, 叫我伸直來睇下, 但正經既, 我冇心邪
俾人抖下個波啫咁大反應
睇牙睇掃背咁西利
呢個牙醫我細個已經係佢到睇牙
大個都係佢到剝過智慧齒
個人感覺好溫柔好斯文 從來冇有過身體接觸
不過咁多年佢都冇診所姑娘 啲設施又好舊
感覺係有小小不安
香港d男人係咁怕事
唔知點解

做變態佬真好 我都想做一個人渣 壞人。
我想做壞人
好多連登仔d言論真係好撚肉酸
現實都係咁講野嘅話真係祝你好運
麻醉個口點冇力反抗
希望已經分咗手
男人保護唔到另一半食屎啦
邊位ching
麻醉其間無反應, 塞條撚比佢含
受害者喺片同內文只係話打完麻醉針之後牙醫開始非禮,佢話自己有當場質問,只係因為間診所得佢同牙醫兩個,唔敢反抗,剝完牙就即走,「無力反抗」係記者自己加落去,唔係受害者講。
四個女事主入面,其中兩位嘅男朋友都係龜縮
文盲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞