Price youtube 個2條女真係咁正咩

23 回覆
40 Like 4 Dislike
Youtube好撚多毒撚留言又多謝又盛咁
又話佢件衫好好睇屌 成班狗公扮有禮貌
你個名好好笑本來我已經忘記咗單嘢
懷疑一開始買大量打手讚佢地 到D人真係以為正 跟風留言就變成咁

Btw 見到Karen真係好開心

Pinky都俾到55分佢嘅....不過正面睇落去好怪, 但半邊面就好好多
另外果件完全唔掂。壽星公額頭, 啲陰睇得出係完全唔受佢控制。我係男, 自問髮量少 ( 非禿 )但我啲陰向前梳都密過佢至少兩倍。個妝又重粉
好耐之前已經有好多井底毒撚留言話佢點靚點正點打耳又話似小雲, 睇撚見都打冷震, 所以好耐之前已經開始唔敢再睇留言。
不過佢似乎係同路人, 所以就唔踩咁盡啦, 好唔好呀?
池水無魚蝦自大
同類型女主持得果籽嗰個,相比之下price hk 小雲係順眼好多
佢地個style令人覺得好舒服,聽到好清楚,聲線柔和。有陣時唔係淨係睇外型,係睇片果陣整體既感覺。
講野係唔錯 但啲comments 好撚狗公
台仔好似就好唔同, 對啲女可以好惡
Karen講嘢好字正腔圓
唱歌一定好好聽
個樣唔似喎
佢似d中學讀書好叻無人追,上大學先有初戀d地味乖乖女
佢有食煙?咁正
channel 90%賣樣 10%賣product
好心啦 某部分喲香港男仔/人咪咁毒啦
cm講條女仲多過講product
算鳩數啦 好多照稿讀
有啲料仲係錯 gan火牛因為插八字線就話有水線
cls
以前雞蛋妹正啲
含柒啦屌你老母
最尾特鳩登講句咁嘅嘢
想借刀就過主啦
科技囡只得雞蛋妹係真靚

Price 個YouTube 一入個channel睇佢全部片啲thumbnail 心諗做乜撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞