HKCC 2020-2021 討論區【55】sem已完

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我都想 但佢呢科真係爛grade到一個點 midterm既mean係得60 身邊兩個frd包括埋我都唔過meanessay暫時見到啲人得4 5字頭 所以exam覺得唔會高分得去邊而家係希望唔好fail左成科又meet唔到offer
我都唔過mean 真係好驚會fail
我都未收到幾分希望仲有5字頭

呢科真係成科都唔知做緊乜撚嘢佢啲notes勁多都係wiki到抄究竟係咪考我地自學然後essay midterm嗰啲又無guideline 唔知佢點俾分 唔講仲以為係讀緊psycho去捉佢心理咁
仲要抄殘體字 真係唔明點解新科唔比guideline 佢教完好似冇教過咁 email話同midterm差唔多 我真係唔多信
cc啲學生做powerpoint都好過佢上堂都係跟notes照講 教完都係無教過咁問佢嘢又串77唔想答咁 一係就答廢話上次midterm都已經做唔切 今次仲要得兩個鐘但好似要做多好多嘢咁 真係喊出黎
完全係我心聲 佢真係勁串咁覆廢話 佢封email話同midterm差唔多不過稍作擴張 對住佢份notes做真係唔知點擴張比佢
啲短答都成10分一題 真係唔知要點樣答 答幾多嘢先可以拎多啲分好難捉摸啊
前面答得詳盡啲又未必攞足分之餘仲要後面唔夠時間做然後份卷就沒有然後了
猶豫緊
啱啊今次仲有essay要打你覺得呢科會唔會拉curve
我覺得佢唔會拉 由我地死
科又伏 手又緊
Btw group project係咪全部人都未出成績?
group project應該未出 希望亭因好人小小俾高啲分
Tut上得開心過lec 如果lec都係亭因教會唔會好啲
真啊如果成科都係亭因教一定唔會變爛grade科囉覺得感覺亭因既地位都小尷尬 佢都唔知呢科做緊乜咁
佢都摸唔透張教授想點 唯有叫我地問返張教授
不過亭因唔會好串咁話唔關佢事架
粵研手足hi
而家都唔知溫緊啲咩
有冇一陣考Retail既ching tg: https://t.me/gnuhb
溫完都唔會用到 都唔知佢想要d咩
啱啊
音樂戲曲個到真係唔知睇左啲咩
聽日仲有essay都唔知佢想點
睇notes完全冇用 都唔知佢up乜
聽日應該唔夠時間做
佢話好似mid term咁岀
都唔知係真唔係
如果最後連n手飯都無得食又想入U應該點算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞