[WithU] NiziU 討論區 (7) 彩花生快!空白期就出多 d 節目 la!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

JYP股價喺31/5上升超過5%,韓國經濟專門媒體Aju經濟認為跟step and a step youtube瀏覽數突破一億有關。niziu一年內有兩支破億mv,令韓國投資者對jyp未來表現樂觀,投資意欲上升。

NiziU、JYP株価を引き上げている? 韓国投資家が注目する’新救世主’
https://danmee.jp/knews/k-pop/niziu-koreanreaction-5/

JYP Ent 주가 5%↑…니쥬 MV 유튜브 1억 뷰 돌파 소식에 강세
https://www.ajunews.com/view/20210531112753379
頂!無買!
韓股點買阿?我都想支持jyp好耐。
我都想知! 依隻股升咗幾年!

尋晚我約咗Rima去樓頂餐廳食飯!
我老婆d氣質
Rima 私服真係有大家閨秀氣質。
係呀!我就係約咗佢兩姊妹去慶祝!
咩嚟😳

message係咩文
你當 bubble 係whatsapp Telegram 嗰啲
功能基本上一樣
不過係你同 NiziU 佢哋傾偈
佢哋會send message畀你
當你收到一條message,你可以回佢大約三條
(會隨著你join jor 幾耐加你可以回嘅數目)
當然佢哋都會睇到

message係咩文,當然係佢哋send咩文就係咩文
但其實唔使擔心睇唔明
因為個app入面有內建翻譯
翻譯做中文會差少少,簡翻譯做英文就好好多
thx 試下玩吓先
係咪聽日就可以join bubble
係呀
其實而家都可以download 定
bubble 除咗可以同佢哋傾偈,其實仲有公開chat room
唔使錢都可以入

Bubble 已開始
買左啦
即刻玩
好耐冇玩idol課金
試玩左一張先
玩左陣,好正
課左ミイヒ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞