Bitcoin/Crypto集中討論區(235)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
準備湯
其實你賺嘅夠唔夠com你蝕個d?
割左幾次 過一陣睇翻又貴左
無睇幣市新聞好耐
就咁睇圖感覺上呢浪altseason一半都未完
今日溫下crypto消息先
Matic啦
唔好意思⋯ dump得大力左少少
我都想佢試試入,睇佢燈力係咪咁堅?
唔好啦
想問你地pancakeswap 用買bnb買定usdt
馬體會升左百幾%. ..咩料
屌你 可唔可以唔好高買低賣
??? sorry 真係睇唔明你條問題
姐係你地會直接入usdt落去定入bnb落去wallet 係pancakeswap到買幣
隨自己需要啦就算隻妖幣得BNB LP
個swap system都會搵route幫你換
你入USDT黎換就唔會比bnb價格浮動影響
你睇好bnb 又或者想順便放d gas fee落去咪入bnb落去lor
呢個擺明叫人接
冇咩分別
睇你鍾唔鍾意用bnb黎做本位架姐
我就用開busd
方便黎講係bnb, 因為你做乜都要用bnb做gas fee
射busd好似唔洗手續費,可以諗下射少少bnb,其他就射busd
SH同追Pump完全係唔同心態同玩法
BSC Trust wallet 新手懶人包 (支持者ver.)
1. Down trust wallet
2. 係binance過bnb (BEP20),用嚟比gas fee
3. 係trust wallet入面用dapp開pancakeswap

一定要bnb?
Swap, approve, 合LP, Farm都要比gas fee
自己可以計下射0.1bnb,其他射busd,定直接全部bnb抵玩啲

揾唔到隻新/妖/ponzi幣買點算?
係佢個網通常有佢啲address/係doc到望
Copy個token address落pancakeswap到

買賣唔到妖/ponzi幣?
較高啲slippage
數量較整數

想揾新bsc farm/coin?
Twitter

想track portfolio?
Growing.fi
Farm.army

想track 新/妖/ponzi 個價?
Pancakeswap exchange/info
Poocoin
Goswapp

玩完妖場記得revoke。
Unrekt.net

合LP, farm 有咩風險?
Google係你嘅好朋友,binance academy都得

Cake bnb 邊到farm最好?
Pancakebunny, pancakeswap (中風險)
Auto, beefy (中高風險)
Wault,swamp,apeswap (???)

新手?
第一頁q&a go巴個網

玩meme coin?
音樂椅遊戲

Bsc塞車?
等/較高啲gas fee/twitter

塞車卡住點算?
等/Clear cache/ 用電腦開metamask/google
https://docs.pancakeswap.finance/help/unsticking-a-transaction-stuck-as-pending-with-metamask

從未見過嘅新名會員突然彈出嚟shill 隻coin?
我都賺夠喇 好想比你賺下

以上內容只供參考,所有defi or cedefi 都有風險,勿all in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞