(勇者)Samsung S8/S8+ 討論區 3

1001 回覆
16 Like 21 Dislike
[quote]

https://lihkg.com/thread/233618/page/1
黎緊各巴打應該就快收到機! 繼續討論
聽日攞機
17號訂 23號23號23號
未收到sms
火大火裏去,曉爆當買炸彈
屌你支移動8號訂機plus 6G都未有通知
巴打 s8係咪25號有得街買

分享返前POST 襪膠巴打部S8 真。FULL SCREEN教學, 好正
台機Htc u11完勝s8
台機Htc u11完勝s8

唔睇樣唔睇knox影相速度都算係嘅
玩刷機咩版本好?
香討有人話1010派緊機
聽日拎機,有咩要check
聽日拎機,有咩要check

*#0*# test mode
改左個bixby制做開相機,好方便要root

root就算,懶整
點解你地可以咁早有機
25號先有
點解你地可以咁早有機
25號先有

暫時睇落係10號前訂既有得拎
[quote]

https://lihkg.com/thread/233618/page/1
黎緊各巴打應該就快收到機! 繼續討論

原來開左係呢度
點解你地可以咁早有機
25號先有

我11號訂,世貿ROAD SHOW 黑S8+ 128,聽日攞

root就算,懶整

+1 仲要冇得用knox+pay+無保

root就算,懶整

解root唔難,保就唔使驚無既
點解你地可以咁早有機
25號先有

我11號訂,世貿ROAD SHOW 黑S8+ 128,聽日攞

我15號先訂就未有通知啦

唔洗ROOT都得架, 裝APP

BTW, 有無ROOT教學

我想較返相機無聲, 韓水機好煩

root就算,懶整

***機好似一root係物理性轉變
know+pay都唔洗再用到

root就算,懶整

***機好似一root係物理性轉變
know+pay都唔洗再用到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞