究竟石原里美係咪得罪哂啲製片人

378 回覆
3076 Like 119 Dislike
咁真係睇好唔好運
最大件事係好似全個日本啲電視劇編劇都係伏咁
我覺得最近8成以上嘅日劇都係爛劇本
美櫻bb冇講應該唔係
石原同綾野剛講左句我唔係人類話黎呢度係想保護自己住既地方
之後剩低幾集應該全程石原同綾野談情說愛+狂close up綾野個殘樣
藥劑師唔叫仆啦
同檔近五年收視第二,仲破咗富士台網上播放率紀錄
真係,睇咗失戀朱古力先睇其他應該會好憎佢
但睇咗Unnatural先睇朱戀朱古力反而覺得佢好戲
近一兩年,每年嘅好劇可能一隻手數得哂
我覺得穩定嘅得野木亞紀子,森下佳子同大石靜
我係女人,我同我啲女fd都覺得佢正到仆街
我估可能係因為有啲女人,會對過份散發自己魅力嘅同性,有敵意?好似七仙羽係咁話個女仔姣咁?
我係睇朱古力先勁鍾意佢。咁係唔合理呀嘛,人地又可愛,嗲人又叻,又靚女,佢個人本身又冇任何負面新聞,除咗作為女性身份去妒忌佢太有魅力之外。我唔明有咩要去到憎佢或者唔like佢
仲有石原喺好多日本人定立嘅排名中,好多時日本女性都將佢排頭3,其中包括「最想變成的容顏」,所以好多日本妹好鍾意佢
當然人紅亦自然多人妒忌,不過我遇親嘅女仔,包括我都係鍾意佢
咁係綾野剛得罪製片姐
404嗰陣個造型好好多
個角色太bitch啦,身為人妻係度玩弄男人
無記錯嘅話,嗰排有啲人睇完覺得佢真實性格係劇中咁,所以唔鐘意佢
高嶺之花個男主角個樣同周柏豪都幾似,係個髮型衰啫
中坑仲有屈機男神福山雅治
係咪結左婚就唔想令老公擔心 先揀樣衰男
可能啦,但我睇親唔同平台啲留言都係,佢太靚,嬲佢唔落
福山同木村呢啲已經超越同任何人比較嘅層面
巴打識貨
我知錯了
好勵志嘅故事
加上之後無咩負面新聞 接嘅大部份角色都好正氣
以前中學讀書 通常總有1-2個女同學會化妝 然後其他女慢慢就會話人姣仔

差唔多道理
巴打燈到婚都結埋
女人, 覺得佢正到仆街+1
可能佢既小惡魔系氣場同好多溫柔清純feel既女星唔同?
同埋佢接既劇本比較參差....但佢上劇啲妝真係好鬼靚
特登返嚟見證奇蹟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞