柴犬幣(SHIB) [4]

1001 回覆
9 Like 22 Dislike
0.000016 坐左成半年
冇開app好耐,見個post彈返上嚟再開返睇見上過0.000035
我29放收返個本,仲有一半價繼續坐

個陣0.00001以下冇錢溝
0.000002果陣第一次買,後悔買得太少
一隻咁hype既賤狗幣
高位好難估
放左末
未,升左10幾倍拎返左本金。
信心之選
呢家不停磨緊
齊上1蚊
想問你哋用咩app 買賣shib?
我用coinbase做咗水魚, 手術費又貴, 又冇得做selling
幣安當初仲收信用卡時候買。

BTW,原來8月時候公布左SHIB的PHASE 2計畫,其中NFT已經沽清,呢輪BITCOIN炒完應該會在到SHIB上去
今年年尾KILL多個零都有可能,因為SHIB已經發展到自己生態圈,同埋個GM都講左最快年尾可以推出到一個屬於自己既BLOCK CHAIN,到時GAS FEE就可能用SHIB比,而家ETH真係太貴,無論BURY定SWAP成本好高,妨礙個生態成長
BTW 佢個生態圈有隻RYOSHI VISION,我買左5000蚊港紙等佢擺下,聽discord同Reddit都有人講緊佢會上交易所
奉勸閣下都係研究多啲幣市,先好玩呢啲幣
https://coinmarketcap.com/zh-tw/currencies/ryoshis-vision/
無,當上到幣安時候佢已經唔係呢個價。
你要先買eth,然後去shibaswap同uniswap自己唱。
有興趣可以先睇下佢個白皮書了解下佢係乜原理,而家發行左個幣同埋聽留下初步階段,不過大概知道佢係同NFT有多D關係,行娛樂個邊方向,例如音樂,遊戲,演唱會咁。

不過SHIB創辦人RYOSHI話呢隻RYOSHI VISION係自己既WIFEY,所以先買小小擺係到。另外SHIBASWAP BURY SHIB都會收到,一個禮拜收1400萬。
咁繼續留係幣安呢個安全區咪幾好
Shib幣之外又bone又leash又Ryoshi Vision其實想點
Bone係bury之後嘅獎勵,而家開始有啲作用,遲下shibaswap歡迎新幣上市,其中一個條件就係新畀必須持有三萬個Bone;Leash目前作用就係如果想買shib嘅NFT,用Leash黎買係優先。

遲下計畫出多隻穩定幣叫「Shi」,同美元掛鉤,每一個Shi=0.01美。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞