究竟ian同edan邊個屈機啲

328 回覆
1404 Like 67 Dislike
運動員計劃入u 係好難
好少位
出到黎做野都仲講學歴
你J 女優果陣會唔會考慮埋佢讀咩U?
佢細個俾呀哥㩒個頭落水 差d 浸死喎
因為有phobia 咁耐都無點落水同學游水
嬲都係人之常情姐

不過幾鐘意edan會爆癈 咩都驚好好笑

ian 明明個心驚到pk
個人設又唔會講出口 少咗d節目效果囉
但其他搭救
一路都覺得佢內心係個唔識social 的毒毒
反而覺得edan由細到大富養d
ian細個係窮到 練完波食飯既錢都無
好似話係呀哥家姐出身搵到錢先改善返
ian係真係有音樂天賦既 大學四年速成
edan 都好正
睇佢啲story同讀邊間中學都估到下
+4
呂爵安同Jeremy都好charm
Ian唔係爺爺開士多爸爸做生意咩
好似話ian中學畢業前家境都係好清貧
連買對波鞋都困難 一日得廿蚊飯錢用
好似係明周訪問講
冇嘢啊點都Edan樣衰啲啦
之前電台好似話小康
佢又學跆拳又學鋼琴又學saxophone應該都唔清貪得去邊
除非佢遲入學,否則佢93年出世應該係最後一代會考
佢考科舉㗎
原本係小康
不過中學時期 家境唔好捱過下苦
琴同saxophone 都係考完公開試先學
叻仔黎自己搵零用洗

https://www.mpweekly.com/entertainment/focus/local/20200828-209997
仲記得以前有comment話Jer同Ian 跳舞明顯比其他人弱

Jer當時回應係 承認自己不足 會改善自己 再做好啲

Ian係搵自己唔無跳舞出身 話返啲人轉頭 又攞埋Jer嚟講

雖然Ian 前半段都無講錯 但Jer點應嘅態度得體好多 又唔借攞隊友一齊嚟比較
睇節目鐘意睇edan多啲
但揀男朋友會揀ian
個身型真係j死人
兩個都好撚正
利申無話唔中意Ian
但我睇節目/訪問成日覺得佢好似乜都唔想玩,乜都唔想答咁
佢最開心嗰陣應該係喺AK個channel度
AK: “哎喲~~~”

你既然識vibrato,應該都知小提琴係一個月唔練,音準就可以回爐重造何況佢咁多年冇掂再pick up翻,除左記得posture同bow hold 之外,其餘應該同重新學起差唔多
雖然佢拉得唔係好,但覺得佢無好似大陸咁假拉,都算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞