GK/雕像討論區(3)

1001 回覆
3 Like 19 Dislike
炭燒羅賓個下已經
有版權都支持唔落
唔講面相 個動態都差到無朋友
衰過星晨小岡
個地台夾硬整咁高都唔知做乜
1/6 料扮 1/4 收1/4價
樹既動態點解會咁差
巴打點睇呢隻?一開頭覺得唔太似 後尾發現好似ok只不過係似mappa版艾倫
麻麻地
好普通無咩驚豔
有位有愛可以一試嘅
Ls 定價真係太貴
不過都唔夠kd誇張

版權時代
阿豬阿狗都有版權
但出埋啲垃圾
景品嚟?
第一眼我都以為係tsume xtra個啲

但:

群組公告
【预留留言+1】
她是最好的琦玉官配么?她是你心中的冷峻御姐么?不,没有人能理解她。
吾名为地狱吹雪,给我洗好脖子等着,地狱風。
正版授权 一拳超人地狱吹雪来临 6.10日下午4点准时开定
品牌:AzureSea Studio(AS 工作室)
名称:正版授权一拳超人 地狱吹雪
雕像比例:1/6 宝丽石雕像
材质:宝丽石
Scale: 1/6 scale
Materials: POLYSTONE
全球限量:400体
Limited: 400
产品尺寸:高(40cm)x宽(29.5cm)x深(27cm) product size: H(40cm)xW(29.5cm)xL(27cm)

官方售价 3880元
定金 xxx元
Official price: RMB 3880
deposit:RMB xxx
预计出货时间: 2021 年 4 季度
Delivery time: expected in the 4th quarter of 2021
咁不了等下睇有無遲啲出差唔多post 我鍾意呢個場景
btw點睇隻女巨人?之前好似有圖係度
#20 嗰隻
成40cm好似幾正

仲有呢隻 幾正但係個價錢好似唔係太值
如果仲係得渲染圖就無咩談論空間
呢啲算9數啦
Wcf 嘅場景版
點解咁講
一句講哂 唔靚
睇款
Facebook Carousell 咸魚都好多現貨
點解宜家好似多左好多大陸廠都話自己有版權係咪遲下有版權都可能質素麻麻
睇工作室買 第一隻都係博
不過版權好少同官圖差好多 隻一拳咁樣衰出貨都係咁樣衰唔駛理佢有無版權
講緊tsume 隻 one punch?
https://youtu.be/Nqm9BAJG-Gs
女帝就黎出貨好似等咗兩年幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞