31歲女子接種第二劑復必泰後抽搐 情況危殆

256 回覆
303 Like 12 Dislike
名句丶名句!
唔係當場惡,唔關事
係都要去賭命
打疫苗係贏咗無得分,輸咗賠條命既賭局
今次31歲有咩長期病痛三高?
不過唔係打針之後一秒內即死都唔會計
到依家都未正式公佈派過彩
部份人為出國囉 有得揀想打㗎咩
俾啲時間正苦揾緊有冇蛀牙俾蚊咬同細個出過水痘
美國大部份人都打咗啦喎 反疫苗撚唔好嘈啦
冇 你身體有事就唔應該入去打疫苗
其實48小時內有事都要算有關,都要賠錢囉, 無必要咩科學證據證明

嗰啲隔成個月就話啫
如果係份工逼住要打都幾慘
冇咩必要就唔好打住啦
冇食早餐?
輝瑞-BioNTech 的 2019 新冠肺炎疫苗有什麼風險?
據報導,輝瑞-BioNTech 的 2019 新冠肺炎疫苗的副作用包括: • 注射部位疼痛
• 疲勞
• 頭痛
• 肌肉疼痛 • 發冷
• 關節疼痛 • 發燒
• 注射部位腫脹 • 注射部位發紅 • 噁心
• 感覺不適
• 淋巴結腫大(淋巴結炎症)
輝瑞-BioNTech 的 2019 新冠肺炎疫苗導致嚴重過敏反應的可能性很小。如有嚴重過敏反 應通常會出現在接種後幾分鐘至一小時內。嚴重過敏反應的症狀包括:
• 呼吸困難
• 臉和喉嚨腫脹
• 心跳過快
• 全身起嚴重的皮疹 • 頭暈、乏力
這些可能並不是輝瑞-BioNTech 的 2019 新冠肺炎疫苗可能產生的所有副作用。可能會發 生嚴重和意想不到的副作用。輝瑞-BioNTech 的 2019 新冠肺炎疫苗仍在臨床試驗中進行 研究。
如有這些副作用,我該怎麼辦?
如果您經歷嚴重的過敏反應,打電話 911,或去最近的醫院。

人地寫曬話會有副作用架啦有d人有藥物敏感但唔知咪中左囉,反疫苗撚好似執到寶咁,流感疫苗都有副作用啦
所以一定唔關疫苗事
一定關事,但人地寫到明係有呢d副作用政府賠唔賠錢一回事,但唔等於支針有問題
血栓...?
外傭可能會賠
科興果份寫到明由測試開始都無發現過有嚴重副作用添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞