求del post

9 回覆
0 Like 1 Dislike
跪求admin del曬呢個account所有post同comment
我錯啦
@admin
點解?
跪求admin del ac
跪求admin del ac
@admin 我真係知錯幫幫手
前言

承諾對大家黎講究竟有咩價值?依家呢個社會連結婚一生一世既承諾都可以視之為無物, 究竟係社會既錯, 還是我地價值觀改變既錯?

以前既我曾經對另一半許下一生一世既承諾, 由追求到拍拖到近乎一齊生活, 事無大小我都會對佢作出承諾, 但係成功兌現既就少之又少, 不過佢依然每次都好開心咁認真期待住, 即使佢明知我係順口開河, 呃佢應酬佢...直至到我殘忍到向佢提出分手, 佢都依然咁重視我...我既一切, 我既全部

就係我不斷思考不斷回顧返自己曾經許下無數既承諾, 因為到最後無去兌現而失望既人, 內心就越對自己感到失望同埋憤怒, 點解有個全心全意愛我珍惜我對我不離不棄既人係我隔離, 返而要推開佢, 一次一次咁傷害佢

係呢一刻, 我知道自己唔配擁有佢, 甚至係愛情, 不過有同無又有何分別, 下一個已經唔再係佢

所以我即使知道自己文筆差可能冇人會睇或者大大力屌到拍拍聲, 但我都想係度自high下, 希望大家珍惜眼前人, 如果唔係就後悔莫及, 同埋如果佢有睇到呢個故既話, 容許我只可以係度講聲對唔住, 同埋祝你幸福

——————————————————————————

第一章將會係呢兩日內出, 同時有另一編故同步更新, 當比自己放鬆下
Admin plz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞