炒幣炒到輸咗幾十萬

392 回覆
74 Like 178 Dislike
後生仔咪咁撚多幻想啦

仲要幻想輸錢咁撚負面

你係咪傻架
突然覺得你有啲可悲,你比好多嘢限制咗你嘅框架
張圖改撚到咁你又答唔到

輕輕帶過就冇左件事當真圖

仲有你知唔知全倉25倍shib爆倉,個價跌到0都係輸5000
點樣一隻shib爆就其他都爆
間野你老豆開劏鳩你呀

下次作故話5倍咁咪講得通囉

全倉 cross margin?
樓主應該就新手
細細地玩下點知爆左倉
輸左粒糖但又改圖作故仔話輸左間廠
樓主得20歲 , 由賺$70萬,變輸曬 , 個心情一定個腦空白曬 . 我都年輕過 , 原本賺咁多個心一定好爽 , 但依加搞到一無所有 , 一定好難短時間回復. 算啦 , 比起其他人去借錢再追, 你已經係不幸之中既大幸 , 依家輸好過老左先黎輸 , 輸係玩股票必經之路 , 之不過你條數咁大落差 , 係要D時間recover , 先得20歲 , 慢慢黎啦
我自己20歲頭果陣都原本賺$30萬, 果陣都覺得返工好on9 , 又笑人返工 , 之後變帳面輸最多$90萬 ,所以我明你依加既心情, 幸運既係我玩正股 , 因為年少唔敢放 , 同埋條數太大, 真係放唔到, 之後SH , 依加帳面輸少好多 , 希望日後慢慢升返上去 , 我都比較好彩係買左正股 , 如果買你果D就真係GG , 但係真係學到野既係股票市場 . 所以你慢慢重新黎過啦
呢家係咪幣災?

乜撚都跌,卜你個街!
你之前果70萬點揾返黎?
細路報平安唔該。

認下似唔似蘋果報個張相個個人
唔會係佢跳掛
廿歲仔幾十萬姐
希望你無事,你年紀細
呢個係只係一個人生經歷黎
大把時間,重新黎過,加油
經一事,長一智。加油啦樓主,你仲年輕(雖然我細你一年)
樓主係咪姓陳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞