當我地笑緊國安局局長,想不到人心係咁易控制

334 回覆
1509 Like 521 Dislike
加香港已經中國化,其實呢啲事係現在的香港

已經唔係出奇得去邊,現在先驚就真係有問題。

其實點解咁多人移民,咪係因為「驚」。
咁又唔係做左犯法野先要落台既
社會上普遍的確認為叫雞係immoral/dirty
咁一個高官比人發現佢咁dirty
自然就反感啦,政權都覺得肉酸啦
不過當然,係咪反感到要落台呢,又係另一回事
我覺得好多人係借d意黎問下幾時落台、睇國安柒姐
個人認為件事冇咁陰謀論去睇都好合理
當然都唔排除背後真係咁黑暗lol
有咩所謂 就係要看他們內鬥
散文?
換咩人你有權選擇咩?
笑同唔笑香港人都無任何話事權嫁啦
驚閪咩

就係望住佢哋鬥食花生
爺你老母
點解要驚 驚都係在位者啦
話拉你落馬就落馬 當紅國安法處長都照殺
心諗你哋笑夠未,笑完咪算囉係都要無限放大啲低級趣味嘅笑點,你笑完佢會辭職?就算佢真係辭聽日又多條友頂佢個位啦
邊係狗咬狗咁簡單
係阿爺打狗下話
樓主咪醒囉 要帶出呢件事背後嘅政治黑暗 突顯港共政府軟弱無能 輕易俾祖國勢力干預
反正香港都衰都冇得再衰, 仲可以點強硬?
乜都畀佢清哂
阿發外父上身
咁當年朱培慶退休咪做咗傻仔?
係咪即係撐佢我就係黃
係呀係呀 日日身處地獄俾人sm 難得有單嘢笑下都唔撚好抽水呀屌你老母
鬼唔知你啊媽係女人咩
雖然係人都知咩事啦,但仆街仆街喎,唔笑幾時笑?
並非權鬥因為蔡condom直屬於中聯辦屬於國家系統成員,香港政府內部根本唔可能有人俾蕉皮佢踩而自己可以上位,反而係中共驚佢好色會俾人捉黃腳雞然後威脅佢辦事。
笑咗先啦
佢搵隻九尾狐做都好,你阻到咩?
睇連登就知唔好expect到香港人做到咩 雖然依家真係乜都做唔到 但啲低級花生真係
單純無做錯事直接叫香港01爆料話身患重病想走咪得
終於有個似樣嘅post ,推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞