[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區 (7) 期待回歸!!

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
成員介紹
HIP-HOP TEAM

S. COUPS

姓名:崔勝澈 최승철 / Choi Seung Cheol
生日:1995年8月8日

WONWOO 圓佑

姓名:全圓佑 전원우 / Jeon Won Woo
生日:1996年7月17日

MINGYU 珉奎

姓名:金珉奎 김민규 / Kim Min Gyu
生日:1997年4月6日

VERNON

姓名:崔翰率 최한솔 / Hansol Vernon Chwe
生日:1998年2月18日
VOCAL TEAM

JEONG HAN 淨漢

姓名:尹淨漢 윤정한 / Yoon Jeong Han
生日:1995年10月4日

JOSHUA

姓名:洪知秀 홍지수 / Joshua Jisoo Hong
生日:1995年12月30日

WOOZI

姓名:李知勳 이지훈 / Lee Ji Hoon
生日:1996年11月22日

DK

姓名:李碩珉 이석민 / Lee Seok Min
生日:1997年2月18日

SEUNGKWAN 勝寛

姓名:夫勝寛 부승관 / Boo Seung Kwan
生日:1998年1月16日
PERFORMANCE TEAM

JUN 俊

姓名:文俊輝 문준휘 / Wen Junhui
生日:1996年6月10日

HOSHI

姓名:權順榮 권순영 / Kwon Soon Young
生日:1996年6月15日

THE8

姓名:徐明浩 쉬밍하오(서명호) / Xu Minghao
生日:1997年11月7日

DINO

姓名:李燦 이찬 / Lee Chan
生日:1999年2月11日
lm 終於有得正評啦
快樂星期三
LM
cherry
帶我個名嚟LM
又到一星期一集Going Seventeen啦
https://youtu.be/d1Tjh0mJBZU
圓佑成個figure真係好正
頸以下都係腳 做埋gym真係好正 以前太太太瘦
而家著3明顯見到佢厚身胸肌,加個闊膊
係咪得我一個覺得佢slender man好cute
反而唔係咁鍾意佢練大隻
我覺得而家咁樣幾好 著3又好睇
笑撚死 真係blur咗 洗唔洗啊
直頭叫佢唔好著nike咪算囉 搞咁多嘢
老虎仔仲係黑髮 天使仔紅髮 應該二月拍個陣未唔着得
twt見到好多人問做咩 笑死宜家搞到個個都知新疆棉係咩事
柔弱書生又另一個魅力
係囉成個人健康咗就好 咁先可以打更多機架嘛
牙圓佢依家少打咗好多㗎喇
多數去做運動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞