[大炎上] 日本人屌爆林鄭

447 回覆
2052 Like 33 Dislike
阻撚住連登仔打飛機
係真都唔奇
時事台班傻鳩永遠唔啱聽既就block pr 五毛
就係要扮同聲同氣先做到pr 帶風向
傳將要求所有公務員打針
https://lih.kg/aNJmCcU
好多PR攪鬼, CCTOY 好無辜
連仔諗住加句真實性有待確定就解決晒D野
畀咗錢冇嘢播就梗係要退款啦
唔通開善堂送錢畀你咩
大炎上
唔好睇少任何小事,慢慢可以變大件事
當年佳仔單嘢咪就係一切嘅導火線
直接寫FAKE NEWS咪算
我係話你講既嘢係今時今曰既香港係一定會發生,
你點小心唔比位人入都無用
但你比哂彈藥個pk政府同外國宣傳自己既「必要」
國安法咁多國家出聲支持就係因為理虧在政府一方
咁播唔到都係賠返錢者
有咩問題?
要賠凸?
回水係重用政府錢, 政府錢出至國民身上
而且, 日本市民唔想因為強行奧運而冒險開關
連登仔炒車已成日常
日本民意調查有8成人覺得要中止奧運,但政府堅持想搞落去。
而因為呢單新聞,大家覺得之所以咁堅持要搞,係同電通利益有關。
「電通利益>市民安全」,日本人嘈緊係呢點,而唔係亂簽約、更加唔係乜反中港情緒。
只係post主立心不良推fake news。
連登= 中止奧運 比左既錢都唔可以退
連狗寫fake news=同cctoy唱反調=入五毛list
青年人嘅青春俾佢燒晒都冇機會上位
又炒車
睇晒丫烏同5ch
班日本人屌緊嘅係電通呢家公司係成個奧運項目做嘅野都有問題
成個炎上唔係單講中止舉行就退款呢一點咁簡單
大家請小心睇路

電通嘅問題可以參考維基百科(日文果邊)
高風險高回報?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞