[日/台]貓咪大戰爭 (35)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

食左興奮劑嘅狂戰士
等我賺XP進化埋隻章魚壺就可以搵狂腿同狂巨人報仇 儲齊一set
紅小雪好勁火力 評價都係得B

係咪我見識少
我都有呢隻啊 新手有隻異星大傷打未來真係易好多
不過佢白質唔高 就咁搵都有兩隻超激有差唔多性能
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=23772&snA=16230
上得A級以上嘅都係有其他優勢 火精靈就有很耐打 美女神屈射程 天照加埋其他屬性
https://game8.jp/battlecats/207051
你唔係應該一堆超激跟住話容易既咩
狂戰士真係講唔出容易
一早出boss cls攻速 射程360
唔開max+狙擊應該未出到大型單位就死左

不過用一堆超激過左
大狂亂仲難打,打左幾次都過唔到
我都記得係 好在戰鬥貓無乜用

未來2不死 犀牛硬到呢 好彩得1隻
其實我知差乜野

我見d 片都話狂牆24, 牆20+ 29 可以頂多下, 我估依家係差左呢度
你D牆幾多等
狂20, 牆 20+ 23

人等級 3150
有冇d新d既好似呢d game咁禁出兵打對面既低能game
我記得我rank都未夠升狂牆 基本牆直頭無出
試下帶你隻發左霉嘅大魔王?
開場順便疊幾隻小紅帽 象神
好似人地打小小貓咁?

利: 9up

50樓老野真係克死古鴕鳥
呢隻同暖桌抽極都無
傳說果邊打到29-5 黑色波浪又停左
紅色無尾熊都仲可以用海盜推走佢, 白色熊/杜賓狗唔知點打
最衰你又無玻璃貓
不過主力都係巴哈同帶子貓
美模應該可以換龍貓
可以用小量炮灰搞掂三隻猩猩先
https://youtu.be/Kl2LUhHDpRo
你有無5隻75炮灰
我覺得你多快+慢炮灰好過你出雙牆
或者一狂牆四炮
狂牆主要一開始儲錢用
慢炮灰我覺得好重要, 大狂出嚟之後可以穩定戰線
呢關個上限好似好快到, 唔知係咪改左, 睇d片, 一滿哂錢, 成堆炮灰, 大型一路出, 我早兩日玩就未到對面塔已經卡左上限

D 超激一卡左上限就pk 了

小籠包, 小貓, 普通貓,森巴舞, 呢幾隻應該最慢都有

3/6 再試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞