Wil Chan & Jina Law 通姦一週年快樂

512 回覆
1211 Like 15 Dislike
2奶真係唔夠大婆靚
應該話2奶真係樣衰
見到都覺得煩
4月12號whatsapp 條仔問條女比個戶口黎過數
4月22號條女話條仔點會唔知佢個戶口

大佬呀,搞到上庭,唔通payme你咩,咩都白紙黑字啦,費事第日拗數

條女比個戶口條仔咪個個月過數了左件事囉,條仔如果走數咪告鳩佢囉

條女好撚煩
片呢喂
咁又有冇諗過二奶都有問題
你都話一隻手拍唔響
唔關咩payme/白紙黑字事佢意思係個男人之前有經戶口入過數俾佢,依家就喺度扮冇佢戶口拖延時間,大婆應該係嬲左個男人扮無知先會嬲到出呢個post

睇返網頁最新個post,睇嚟呢個男人都係嗰類鍾意扮無辜,但背後插你幾刀嘅仆街
我宜家先搞清楚
原來唔係CLICK入去
係按QUICK VIEW先睇哂
張圖有D細不過都睇得到
睇whatsapp條仔話法庭要時間處理文件,即係話啲文件可能係啱啱先簽,條仔都已經話會跟法庭文件每個月交數

如果條仔走數,咪告鳩條仔囉

唔放手嘅女人好撚恐怖
就算真係有問題,都可以先離婚,負責返應有嘅責任,之後再識下一任。而唔係出軌
片呢 屌你老母 有片就放啦
原來鳩up
大婆正好撚多啵

請pm
打擾哂都要講句喇
今晚戴住airpod 瞓啦 廢事嘈住你
陳太,你喺2018年比人踢爆幫老公戴帽又唔提!?點解叫你驗細仔DNA你又唔撚驗呀!!!!!!咪撚扮可憐啦屌你老母!!!!!!係呀,係屌埋你老母知道你紅杏出牆都扮無野呀!!!!!!!!!!
落細路降頭即係想攪死佢哋啦
同第三者有d似樣同個feel
最討厭你呢啲死臭閪!係要騷擾人地啲恩愛情侶!人地唔愛你就果欄啦!喺度阻住哂!
支持大婆呀!狗男女要有懲罰
係咪有野爆
推唔起
More?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞