有生之年有冇可能睇到衝三小x 無制限ot編集団嘅作品

75 回覆
73 Like 13 Dislike
其實近期error都開始知點樣引個笑位出嚟,
知道大家想聽啲咩,睇啲咩,定位清晰,
睇下訪問條片就知,
兩team都各有特色,良性競爭係好事
但都好想睇下mike team人拍衝三小會有咩火花
如果當初大海男兒係佢哋三個,係咪已經唔同晒
由9得佢啦
我有時見到幕後都有佢地
應該搞唔成啦
如果有error同衝三小真係正到核爆
好記得當年睇果陣係咁追, 然後好中意果種男仔鳩up既風格, 會想自己同d frd咁樣拍vlog  到最後完全無做過 

提子上水
得提子出聲
爆肽尖 同 肥仔釘好似未回應
衝三小+大海男兒 整集sp 試試水溫,以堵悠悠眾口
點解咁fd都會咁易反面
佢咁講 唔多似有機
俄妹放大鏡
其實近年真係心情好差,
啲新聞荒誕到自己都接受唔到,
一方面想要保持住怒氣,唔想忘記,
但無力感又好重,一路俾佢撳住砌,
無返啲搞笑節目俾我舒壓,真係會迫到人都癲,
多得有error同衝三小,先能夠繼續苦中作樂
衝三小玩啲咩 衝三小踩單車...
我見上面d cm講
提子同釘無互follow大家
占就有繼續

提子似想繼續幕前發展 但應該唔多機會
撞過佢係某大型yoga運動服裝做sales

釘就露營撞過佢 但無搵佢影相
佢有同朋友搞youtube 講行山露營野 似想係山系呢邊發展
加上佢應該主要做cam man
占就唔知 睇ig似做番幕後
兩個添呀
其實大海男兒換佢地就成個玩法唔同哂,
大海男兒係睇佢地三個放低偶包同成長既過程,換左衝三小玩就會無左
終算係有出現過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞