【ViuTV】《ERROR自肥企画》(27) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
85 Like 2 Dislike
想睇牙mike拎
隻腳堅長
Poki得單車同沙律
好靚
佢食咗好多吓死亡行星
仲要去脫毛
下!!!仲等我日日番工狂loop
Mike仆街笑撚死
佢會話我係導演,點出街我決定
諗起呀dee贏左第一集$1000,肥仔羨慕佢,佢話:你都出咗solo單曲啦⋯⋯ 笑到
小dee dee好彩今次絕咗緣

覺唔覺得條女有啲似jumbo Tsang
覺!!!!!!!!!
用番今日張咭張相 繼續loop啦,傻仔
我仲未loop夠禮拜五個mv呀
橙喇好似唔似似個最無特色既
個名改得超快
見到33牛高馬大因為jer痛縮埋一舊 連有靚女錫都無反應 笑到仆街
條女好正
呢啲女睇ok,女朋友要返dee姐

同阿dee一樣自動除褲對製作組冇哂信任
我copy啲買view網嘅講法:

「YouTube 現在的觀看次數不會即時顯示,會先審查過濾,現在看了影片,這次觀看有可能 12~48 小時後才會顯示到影片觀看次數。

我們常常會要求會員們,看影片時動一下滑鼠或滑一下螢幕,真正的瀏覽者很可能在看螢幕時有動到滑鼠或鍵盤,這將讓 YouTube 認定為真實,所以偶爾跳著看、調音量、調速度這反而讓 YouTube 認觀看真真實實 (但當然也不能很誇張,比如直接拉到快結束或每段看幾秒而已,YouTube 會認為這沒看內容,不當作有效觀看)。清觀看紀錄或 Cookie 很麻煩又浪費時間,看影片時不要登入 Google 帳號,用 Chrome 的「無痕視窗」 看影片。

用手機刷的比較麻煩,手機往往已經登入 Google 帳號,Google 及 YouTube 帳號是互通的,如此一來不管您怎麼看,都知道是同一個人,除非將 Google 帳號移除,但對於一般人來講這樣太麻煩,不如用電腦去刷。

最重要的就是您的 IP 和 Cookie不要重複,不要登入 Google 帳號,還有開啟影片後有點動作會更好。
我覺得似橋本有菜
咁樣剪法 誤會極大
死八婆又短褲又化重妝姣仔
自動除褲真係笑撚到
俾無制限訓練到自動波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞