Mirror -Worry牙 Full Version

135 回覆
315 Like 5 Dislike
叔叔係咪仲錄緊音? 等待中
上面絲打錄得幾好
我唔錄多次打對台了
全力推佢個version吧
呢首有啲難度 可以試下
有多啲唔同嘅作品 創意台先會造得起呀
所以你都一齊唱啦
噢....我仲等緊你個版本架..
你想我點樣比歌詞你?出 Post?
屌 我已經聽到lokman把聲rap緊
好撚癲
巴打opening個「快快give up」好正
你唔係三月嘅時候出過?
鬼才
推到有mv
我自己都唔太記得,搵下垃圾桶先
成段係得個開頭聽得下㗎咋
我都嚟湊下熱鬧
呢首歌好刺激

https://youtu.be/Wh7ihYZIY98
自推
已經好多人唱緊
個人覺得worry牙heart比較古怪

worry牙heart 會唔會考慮改成 diarrhoea
一開始果下 快快give up 真係幾正, 但第二三句之後唔知點解甩晒beat...
男仔唱係再powerful 啲
暫時呢個版本唱得最好,真心勁!
【信者得救】
原曲:信者得愛 鄭秀文
改詞:相信政府唔使驚 X 愛国打科興

黑記多麼多麼仇視著世界
報章裡 擴散太快 廢老斷氣像骨牌
打左科興 極夢幻 大腦有些High
国貨要購買 信任是我的心態 oh

逝世新聞這麼假 (太多挑剔)
科興這麼差 相信国家統領天下
(Hurry up Hurry up)
若我打左歸天家 (国家的愛)
科興跨啦啦
將那新冠世代轉化 oh...

官涌中 黑箱車 全部未看到
嗌一句 世界痛了 愛国那會被打倒
(it's time you make it up)
不需兜圈 盡盡力 為接種新高
滅活是甚麼 撐大大我即趕到 噢

別說科興這麼差 (太多偏激)
打左通通瓜
相信愛黨得到天下
(Hurry up Hurry up)
若你打左聲沙沙 (個心口痛)
少少擔心嗎
將那新冠世代轉化 oh...

防疫寸步難行 廢青張開雙眼
接兩針可快通著關 oh oh oh oh
嚇到武肺會軟化 科興一早征服它
盡力量拯救著世人吧 ah

Rap:
忍唔住要射精 打完後嘅叫聲
聰明人嘅眼睛 好靈Can嘅救星
相信政府已經指引一條Sure Win嘅路
諗唔到點解仲無人知道點樣去做
你睇到滅活定睇到噩耗
打科興既話會睇到一條光明嘅路
拯救生命就有最美好引渡
網預約取決咗你嘅下一步

It's so high high high
我看見耶穌, Let's get it going up
Four 兄gonna get go, Let's get it going up
我看見耶穌, Let's get it going up
Four 兄gonna get go, Let's get it going up

Come-on
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞