清水健現場示範 掛股根本毫不費力

8 回覆
1 Like 0 Dislike
繼上次AV界天王清水健分享,初入行遇上對手流住綠色的汁嘅不幸經歷

今次佢真正以男優嘅身份教大家做愛體位

被喻為天王級嘅男優當然唔簡單

佢擁有「8000人斬」同「千葉舒馬克」嘅稱號

實戰經驗隨時多過你同我加埋睇嘅AV

而係云云體位之中,有一個體位被認為係生人勿試

因為做得唔好分分鐘會攪到斷J,所以被列為禁招

呢招就係頂頂大名嘅 龍 舟 掛 鼓

早排清水健接受訪問時現場示範點樣先可以最慳力咁使出龍舟掛鼓

好多人以為龍舟掛鼓係AV裡面先會用到

其實佢可能係最深入嘅體位。

佢仲話曾經同好多名門大學生交過手

係佢經驗裡面,學歷愈高嘅女人愈鍾意呢招

甚至有人會爽到喊

佢現場示範兼講解,其實龍舟掛鼓嘅重點唔係靠力氣大,如果姿勢做得好根本唔使出力,

為左證明呢一點,佢仲現場搵左一位豐滿男士,即席抱起佢示範龍舟掛鼓。

失敗嘅原因係由於女方嘅身體重心向外偏,好似槓桿原理咁,令男方要花大量力氣郁動,

結果郁兩下就冇力。正確姿勢應該係兩個人靠埋一齊,將重心放係中間,就可以輕鬆擺動。

睇完佢示範又真係好似好簡單,係咪好想返屋企即刻試下呢

https://www.marieclaire.com.hk/%E4%BB%8A%E6%99%9A%E5%89%9D%E5%85%89%E6%B4%99%E6%B8%85%E6%B0%B4%E5%81%A5%E7%8F%BE%E5%A0%B4%E7%A4%BA%E7%AF%84-%E6%8E%9B%E8%82%A1%E6%A0%B9%E6%9C%AC%E6%AF%AB%E4%B8%8D%E8%B2%BB%E5%8A%9B/
我都想同佢試下
你掛佢定佢掛你
清水健 vs catgirl
死link
為左證明呢一點,佢仲現場搵左一位豐滿男士,即席抱起佢示範龍舟掛鼓
佢練到咁fit無非都係想掛cat girl 級囡囡啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞