一人一個好代表到自己嘅文學人物

63 回覆
0 Like 0 Dislike
揀女 睇書🥶🥶🥶 估你唔到喔 智仔
梳 慣咗 女既都叫仔
最近睇緊半生緣 發覺佢都有啲似顧曼禎
而自己都有丁屎咁多似 沈世均
男主角有時舉棋不定 女主角就 文靜中帶點烈
佢哋前半段都相處得唔錯 係男女主角陰差陽錯咁嘈完之後一別 佢地就相隔成十幾年後先再次撞得返
(我都唔知我重有冇機會撞得返佢....)
當中好多嘢 男女主角都冇辦法控制 唯一控制到既係前半段佢哋呢段感情同關係...直到出事前.....
唉....再回望返自己既情況 對我嚟講 控制唔到既嘢更多.....識佢既時間 好似又巧合又整定 又岩岩好但又遲咗咁....
一生本來就是無可奈何... 九把刀
個個佢 之前重叫我成日唔好睇咁多呢啲
梗係唔得拉 文學文字嘢 係精神食糧
佢梗係唔鍾意我又咁岩搵到咁多情節同人物又fit到落我哋個處境

係 唔試就咩都冇 試咗死咗都叫有個試既過程
你都加油💪🏿
好喔 我TG : @Timwong2017
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞