阿哥發神經ban左屋企人嘅wifi network

139 回覆
12 Like 361 Dislike
抆走佢個router自己插過隻
唔識唔關性別事,係貝個人弱唔弱智
大陸仔,用華為抵死
大大隻字---router係華為
reset成個wifi
Reset router set個新既admin密碼咪得
真,樓主性別歧視
係咪要down個app set admin pw
router底通常有admin console password
試下入唔入到,有可能ban左你地啲mobile device wifi mac address
如果改左console password,就要reset router
上網搵返個router說明書啦
攬炒咪得
夠膽ban既咪拎走個router佢,大家唔好用
你阿哥算好。我阿哥直接剪lan線,再打爛個router
3百幾美金其實我朋友同父母都係睇youtube唔洗好快 最緊要睇下點樣唔比佢阿哥玩嘢
樓主年齡歧視 屌我地公司的 IT佬全部中年麻甩佬黎
同我朋友情況一樣 不過係比家姐有精神病
最後自己買多個申請多條線,唔洗鬥氣
完美解決
上網邊個俾錢? 如果係佢俾. 你未自己開多條

你reset 完router 佢轉頭都會block返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞