仲有冇人記得 反逆的魯魯修

112 回覆
12 Like 37 Dislike
十年企劃有新消息未!
如果唔係中間揸過一段架機勁過人 (叫高文?),佢應該全套野都唔會夠人打
呢套少有動畫 睇到停唔到
屈飛行加大砲
仲要兩人駕駛
利申重睇過三次
夏麗係我大婆,同佢相處嘅時間最自然最開心,每晚都要攬住一齊瞓覺,每晚都要同佢甜甜蜜蜜咁做愛
C.C.係我二奶,成日口不對心要花時間花心機氹,心情好或者想打發下時間可以去聊佢做愛
卡蓮係手下,為咗維持佢忠誠度,定時定候要獎勵下佢,佢會自動自覺好似騎紅蓮咁騎上嚟同我做愛
尤菲係初戀加朋友妻,溫柔嘅佢只要好好拜託就會不分場合不分時間同我做愛
阿妹係楚楚可憐嘅性奴,要用又大又重嘅鐵鏈綁住佢喺地下室禁室培慾,行動不便嘅佢無辦法逃離我跨下,每日三餐送飯畀佢順便用佢驕小身軀出下火,一路扑聽佢嗌奧尼棧也咩爹
粉毛蘿莉係阻頭阻勢嘅敵人,只要有一機會捉到佢就一定要喺床上狠狠咁教訓佢,用大肉棒令佢屈服唔敢再同我作對
黑肉老師係人型飛機杯嚟,如果喺學校突然緊火忍唔到返屋企,唯有將就下,用佢誤人子弟嘅肉體解決咗先
皇姐係練習用嘅稻草人,有咩新招數新體位想嘗試可以揾佢試咗招先
會長係我專用嘅私家雞嚟,間唔中玩厭咗其他女想轉下口味可以約佢出嚟,身為天氣主播享受被人注視嘅佢從未令我失望
四眼妹同學係臭雞嚟,係全阿什弗德學園都上得嗰隻,我怕惹到病就唔搞喇,留返畀各位連登巴打
Cls

俾夏麗發現你有第二個女人,j都剪咗佢
我覺得咁樣反而唔好
接受唔到佢推倒個劇情
唔知仲可以點樣作落去
利申重睇過四次
以前仲讀緊書嗰時,每年暑假都會睇一次
以前第二季明明比人屌到仆街
呢套野真係幾歷久常新
好多人唔鍾意朱雀羅洛
但係我覺得朱雀先係最慘
而家睇返其實佢係第一集已經想死,佢參軍就係想俾個藉口自己死
以為c.c係毒氣個陣第一時間塞自己個防毒面罩俾魯魯修
到之後遇到尤菲搵到生存意義,但係又俾自己老友殺左
之後仲要俾老友落埋geass唔可以死之餘仲要永遠戴住zero面具守護世界
羅洛雖然殺左沙莉,但係佢死個陣又係睇到
對羅洛黎講魯魯修就係唯一既親人,佢變到咁極端以至沙莉既死其實魯魯修自己都有責任
另外有人話魯魯修應該死先可以續罪,結局有一幕c.c係教堂自白,話呢個係對魯魯修既懲罰
呢到就要睇每個人對懲罰點理解 綜觀成套作品,死定係永生先係懲罰
我自己就覺得c.c口中既懲罰係指永生
因為朱雀真係好on9
根本係黑警同傳統泛民的混合體
諗住喺體制內改變一個獨裁國家
為左一個外來政權消滅同族人
至少朱雀唔係得把口,雖然佢真係好阻定,但佢有心又有力咁實踐
我覺得陸上型好多
Code Geass係我最鍾意嘅機械人卡通片, 動畫超好睇
過左10年啦
挑, 咪要耍橫手先可以坐上round table
高文果刻根本高性能ma,大大部火力又高
之後海xx流又絕對防禦
不過駕駛能力同運動力又唔關事嫁喎
最鍾意二王子 冇geass單用智力抗衡魯魯修
又靚仔,玩棋連魯魯修都唔夠揪
身高2.1米nba身型,戰力應該好高
居然冇人覺得啲機械人着披肩戴假髮好柒
佢無geass既話咪一個醒目校草,純
C.C. 真名係咩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞