有無人玩開人像攝影?

173 回覆
1 Like 11 Dislike
垃圾
呢個攝影師係XingLu,大部份都係Fuji + Vsco,比較少用high end retouch

佢youtube channel都有教學
https://www.youtube.com/XingLiu
佢拍左好多係衰左既你唔知者,你自己有拍開冇理由唔明
事在人為

冇時間就bid d時間出黎
冇女就溝/搵朋友,要靚女課金

auxout都佢話自己係weekend photographer
算唔算? 平時9影
又唔洗收皮既,我想講既係要做左先
例如你話auxout多時間一日慢慢同條女拍
你咪分一個月慢慢拍,拍到你滿意為止
但一定要實行,一定要影左先拍左先

就好似上面有個巴打話影人像諗諗諗都諗左幾年
與其話人地條件點好,倒不如拎部相機出去啦
屌你老尾
講到無靚女就唔撚係影人像咁
都唔錯喎
點解要影死一個人?
唔洗屌唔洗屌
交流下
好多war 驚撚+ model 好難會陪你捐窿,
利申:試過一次 個model 都話怕怕
根本d人咸濕主導
manok_202
anonymouzz.z
wailonl
jeffphancy
eddie_lammm
淨影仔, 女不了
利伸:非GAY
都係,但咁你係要直頭同個女一齊夾wo
仔難影,d 仔好小對鏡頭,個個都好唔自然,女就可能不停自拍所以對鏡頭自然好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞