五年一度人口普查員又開始招聘喇(10)-準備翻工training見

1001 回覆
4 Like 37 Dislike
收到風佢深黃 拎到training錢會捐晒俾612
為左一皮嘢宣誓效忠港共政權
會掙扎嘅話 你心底已經揀咗啦
放心去做啦
reject得
A training allowance at a rate of HK$46 per hour will be paid to you within two (2) months after the Refresher Training for your attendance of every four (4) consecutive hours in the General Training and the Refresher Training on the condition that you report for duty on 17 July 2021.

不如睇下letter of appointment先,你要7月17號果日翻工先會俾翻training錢你
咁不如做埋狗
大學生搵下補習都百幾蚊個鐘啦
求其搵下pt都有$50幾$60啦
貪呢啲小錢仲講出黎
咁又唔使下下叫人做埋狗嘅
滑坡謬誤
fallacy man
其實都未正式要求簽,不過Concern都正常嘅
Rejected
識玩一定係去到7月15日 quit 9佢
你條傻閪唔加密 宜家啲藍絲傻閪咪入哂嚟囉
本身冧過加密,但係加密都好,都會有人傳出去
同我同你講個秘密,唔好同人講無分別
除非每一個鐘換一條link,但係我無咁得閒
leave group
都係呢度好
辭職7日通知期
你返頭7日嗰陣就辭使鬼7日通知期
回家了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞