(LOL)英雄聯盟s11比賽討論區(691)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
PSG加油
3日2點
今晚好好睇睇贏左佢 拎番個信心先啦
始終都叫先抗完第一場 仲有時間
Lm
睇完丁特 當Kaiwing個下唔即刻行去中路

其實都見到烏迪爾GK完好大機率向下靠啦

當你一齊推入去對面炮娘加納帝係自己塔附近2lv

仲要有JG一定直接交技打點都打得贏啦

所以其實跑唔跑都係打輸要放蟹 咁佢仲企草搞到送兩個頭做乜

估唔到丁特會護航 以為佢會噴爛
LCK夏季賽好似無乜轉會消息
不過本身期待HLE會唔會補強
結果前幾日睇佢地教練個采訪話揀人既標準係睇樣 句野好鳩up feel但佢又好認真咁講 食左屎黎
始終係自己隊 加上佢一直以黎都睇好小柴犬
如果係中路個位有咁致命既失誤既話就唔同講法啦
第一季打職業 第一次打國際賽仲要唔係自己打開嗰隊 台仔都留咗口 更何況係自己友
見台仔冇睇開波好嬲 係咁屌等到兩點睇件垃圾AD
LCK夏季賽好似無乜轉會消息
不過本身期待AF會唔會補強
結果前幾日睇佢地教練個采訪話揀人既標準係睇樣 句野好鳩up feel但佢又好認真咁講 食左屎黎

af咪買左leo囉 做人唔好太大貪
如果係第個直接屌到佢落地獄啦 你睇下東山
以慣例睇 今次算係屌得手輕
係個失誤真係太低級
訓練賽psg應該係唔差
睇訪問c9啲人對psg咁客氣應該psg贏多
Mad同組應該無打過訓練賽
但psg之前咁自信分分鐘係打rng/dk贏多
AF
我覺得可以睇多幾場
至少睇埋今晚 如果真係狀態有佢地口中講咁好
應該要輕鬆屌打今晚
琴晚打MAD都算啦 今晚打BRTT冇得講啦掛
其實好大機會jg sup都call ad要搶河蟹
只能講ad過去嘅位置唔好
老實 東山都好過佢呢種柒 戰地記者都殺過吓人
隻狗係低級失誤
Reddit 講緊FNC 簽Adam(ERL 冠軍隊top) 之後bwipo 打野
lm
錫仔咁錫點會捨得屌
柴犬快啲趁小組賽練好會戰企位啦
咁始終第一年打職業 有期望完全唔奇
希望呢次吸多D經 番去進化好過啦
仔咁錫 隻狗俾佢墮咗胎啦
過咗咁多年重提
放過特老細啦
戰術上 應該PSG都多套路 玩返2核/中野啦

保下呢招你真係唔好再用 事實證明左係唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞