Metal Build 討論區 ( 89 ) : 呢度個個草根階層 鮑魚佬返去食鮑魚啦

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
same, bandai應該出埋電影版既習高達, 又一對門神

門神示意圖, 幅圖好似係呢到既巴打既, 當時見到已經想後追, 但無銀
今次機會黎
xi出左making plus之後加導彈又出過 變左早入早揾笨 所以等新版
算唔算出過GFFMC
呢隻我又係買過 垃圾級別 最後掉左
https://tamashii.jp/item/678/

其實仲有G系都慘
之前HIRM 出過GOD 點知條LINE依家又收左皮

G系同X系呢2套真係慘到仆街
真係巴打提一提先知原來出過GFF
HIRM隻神高唔錯
不過個人鐘意閃光多啲
但完全冇入手方法
除非玩返舊MG/HG
Double X我就買左大班頂住先
我決定祈禱希望笨大出MB 東方不敗
Xi改到咁,同mp導彈版係兩隻野呢架喎
Xi新版要買,舊版當漫畫版

鵝新版最後都係訂咗,呢啲冷門野後追好貴

舊版可能要放先有位
舊版當係exvs version,新就電影,結論:新舊都要買
舊而家都無咩人放
我無咁多位,應該要放

要回下血
如果係企鵝就無所謂,造型無改,一隻新版就夠,除非你鍾意佢尖銳d咁就揀舊版
Xi新造型就未必人人啱,舊似返一部繼承nu既高達,新就有d超級系feel
Fb價位1275
放個佛像係咩玩法
又迫……
有無巴打日魂用amazon pay比錢
唔知點解我比錢個道揀amazon pay 佢彈個error比我
無得揀credit card同地址
佢彈咩error先
你正常揀左amazon pay
就跟amazon pay張card俾錢同地址唔駛再揀
We're sorry
The payment method that you chose isn't available for this purchase. Please choose another.
Integration error summary

咁樣
關唔關我第一次用事
你買咩?有無cap圖
RG 沙煞比
試多次得左了
原來係我咁多次都入錯密碼
唔該晒巴打
不推文呀清
土地問題唔係咁易解決到...
應該會成隻出
紅迷ver.4
一直在關注
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞