[叕沒人開po]車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 12 Dislike
我prefer either all in kane/haaland或者簽後備,前場正選嗰幾個夠晒料,簽lkk dybala呢啲我唔排除可能係好細既upgrade但一定唔撚值嗰個溢價+會破壞上場時間個hierarchy
點講都好 達sir都係冠軍教頭
我完全忘記唔到俾人地三軍打殘
有乜問題

阿仙奴邊會放得走佢
佢地有幾時係唔頹
係我哋造成
皇馬和比利時國家隊隊友古圖奧斯的父親Thierry也不悅,他在網台批評道:「太不專業!輸波兩分鐘就笑哈哈!夏沙特的行為太愚蠢了,這樣的情景令球迷十分痛苦。」
放得走我跟杜曹姓
馬蓮娜
杜曹播廣告片激勵球員

【Now Sports】英國《太陽報》披露...

[url]https://sports.now.com/home/news/details?id=33279577458

[/url]
前場kai雲猛普4C3,每個都可以獨當一面

中場㩒屌就佐高,underdog就簡搭其中一個,全部prime year,多個後備就得(tchouxxxxx)

wb捷sir做膽朗sir sub,主攻出CHO,守出azp/占,除非hakimi否則我唔覺得有邊個係大upgrade

中堅我肯定魯sir天神喺杜狗手下唔會差過varane sule,除非係世一級數aka marquinhos否則我只支持簽潛力股/後備(kamara etc)
懷疑你真係姓杜
簽lkk dybala呢啲根本毫無意義
仲用廢人切
Hea 到咁點踢吐嘈波
今季3:1之後個一兩場
標題師Leon清=詩聖杜甫
有價好賣
賣俾富咸算啦
諗多左
贏到阿之後我地都係會輸哂
仲對切狗有期望個班驗下腦先

係降班隊富咸都打唔起
仲話番嚟
下年懷疑英冠都無隊要
https://youtu.be/RS3iB47nQ6E

該廣告類似於整蠱片段,不同夫婦或情侶進入戲院時都只會有兩個空位,而其餘座位都被兇神惡煞的大漢佔據,並瞪著前者。有些人此時會選擇離開,而有些人就若無其事坐上自己的座位,這些能夠克服大漢目光的人,就會獲得大漢的歡呼和啤酒。

《太陽報》指出,杜曹希望透過這個廣告,明確地告訴球員需要保持勇敢的心,無須害怕面對任何狀況或球隊,球員必須對自己有信心,以克服任何潛在危機。

係富臨都踢唔掂既人邊個肯買?
竟然上返水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞