阿嬌與佘詩曼同場

173 回覆
327 Like 29 Dislike
『開post推動女權叫人唔好歧視肥人
自己又講啲咁既野
過街老鼠Kieran
真人唔係肥婆就係gay佬

30幾歲嫁50幾歲有問題?回應下賀錦麗29歲個陣同個60歲既加州眾議院院長搞埋先啦臭西

唔好怪Kieran啦 其實佢係反侵左膠肥西女權撚黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢扮港女Tone句句中英夾雜個d唔好講啦
佢自己支持女權又屈鳩第一夫人嫁侵係臭雞有問題個d都無謂提
佢屈鳩人個個都瘦得唔開心,做運動係為左討好全世界,肥婆先係活出真我嗰啲都算
不過大家放過佢啦 佢仲係大愛傻西登粉
佢老豆老母都好辛苦 要照顧Kieran
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
唔夠人講就會左一句Respect 右一句你鍾意啦
佢真係唔係五毛,只不過係單純賤種假大愛真黑心
我代佢係呢度向大家道歉一聲』

引用自會員#15314
真係講得好好
阿佘都40+喎
肥左咁多好心就唔好上節目住啦, 係咪咁等錢使
我係35歲靚處女又唔見你拎出黎講
咁樣真係叫起底咩
肥人唔肥波 但嬌真心靚
呢個真
但係講真咁肥真係要減下佢
鏡頭前真係唔好睇
重多咗幾斤賣到高啲價
啲mirror 粉真係好撚痴線兼小氣
戇鳩文都照share
痴痴呆呆坐埋一枱

講到我應該為批評melanlia trump而羞恥咁
佢係肥
但個樣都仲咁標緻
其實佢都幾慘,有錢有咩用
打賞俾小鮮肉
如果最後有供得成就好
升值幾倍
希哥屌西洗比錢?
擺明係睇撚完再笑鳩佢, 點撚樣呀傻閪女權撚
你老死果陣唔係好撚口響話唔會影裸照嫁咩?

鍾 欣 桐 ( 阿 嬌 ) 終 於 轉 型 成 功 , 不 需 再 演 繹 天 真 可 愛 的 嬌 小 角 色 , 變 得 成 熟 穩 重 。 在 新 片 《 公 主 復 仇 記 》 中 , 阿 嬌 飾 演 嚴 肅 師 , 可 惜 遇 人 不 淑 , 被 前 男 友 將 拍 拖 時 拍 下 的 裸 照 放 上 網 。

不 過 , 阿 嬌 卻 誓 言 不 會 像 戲 中 角 色 般 愚 蠢 , 她 笑 謂 : 「 我 真 係 冇 咁 笨 , 絕 對 唔 會 信 男 人 甜 言 蜜 語 , 因 為 呢 一 定 係 美 麗 謊 言 , 更 加 唔 會 被 男 朋 友 拍 裸 照 。 我 覺 得 如 果 個 男 人 係 愛 你 話 , 點 會 捨 得 畀 曬 相 舖 睇 到 你 全 裸 照 。 若 然 兩 個 人 係 深 深 相 愛 , 呢 張 裸 照 根 本 就 冇 存 在 價 值 , 而 家 好 男 人 真 係 好 難 搵 ! ( 咁 你 有 冇 男 仔 追 呀 ? ) 我 覺 得 愛 情 呢 樣 好 講 緣 分 , 遇 到 時 候 我 唔 會 刻 意 避 開 , 總 之 而 家 呢 個 階 段 , 我 會 努 力 工 作 , 其 他 遲 先 諗 。 」

http://orientaldaily.on.cc/archive/20041026/ent/ent_a13cnt.html
根本你好笑好多
條友打支拼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞